Vanspor'un önceki teknik direktörü Denizlispor'da…

2020-2021 futbol sezonunda Vanspor'u 5. Haftadan itibaren çalıştıran ve play-off oynatmayı başaran tecrübeli teknik direktör Serhat Gülpınar, TFF 1. Lig ekibi Denizlispor ile anlaştı.

SPOR 18.08.2021 10:45:51 0
Vanspor'un önceki teknik direktörü Denizlispor'da…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz sezon Vanspor'da 4. Hafta itibariyle Serkan Afacan'ın görevine son verilmesinin ardından Vanspor'a gelen ve sezon sonunda kırmızı-siyahlı ekibe play-off oynatan Serhat Gülpınar, yeni sezonda TFF 1. Lig ekibi Denizlispor ile el sıkıştı.

Gülpınar'ın Denizlispor ile anlaştığı haberlerinin sosyal medyada yer almasından sonra, Vansporlu taraftarların büyük bir bölümü, kendisine başarılar diledi.

Taraftarlar, Serhat Gülpınar'ın geçtiğimiz sezon Vanspor'da başarılı bir performans sergilediğini belirterek, "Vanspor geçtiğimiz sezon ilk dört haftada istediği sonucu alamayınca ve 4. Haftada ise Pazarspor'a mağlup olunca, Serkan Afacan ile yollar ayrıldı. Takımın başına Serhat Gülpınar getirildi. Serhat hoca geldiği ilk maçında zorlu rakip Sakaryaspor'u Van'da mağlup etmeyi başardı. Sonraki maçlarda da Vanspor iyi bir performans sergiledi. Zaman zaman inişli-çıkışlı bir grafik olsa da, netice itibariyle tüm sezon göz önüne alındığında hoca başarılı oldu ve takımımız play-off'a kaldı. Play-off'ta iki maçta da Sakaryaspor'a boyun büktük. Bu sezonda Serhat Gülpınar ile anlaşma yapılması bekleniyordu, fakat olmadı. Serhat hoca Denizlispor ile anlaştı. Bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"VANSPOR'A BAŞARILAR DİLİYORUM"

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Serhat Gülpınar ise, "Van'da başarılı bir sezon geçirdik. Vanspor ve Van kenti en iyi yerleri hak ediyor. Van ekibinin bugün 1. Lig veya Süper Lig'de olması gerekiyordu. Ben de ekibimle birlikte geçtiğimiz sezon Vanspor'u bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yaptık. Play-off'a çıkmayı başarsak da, istediğimiz sonuçları alamayınca elendik. Tabi elde olmayan bazı sebepler vardı. Ekonomik sıkıntılardan dolayı, devre arasında istediğimiz futbolcuları alamadık. Bundan dolayı, daha iyi parayla kurulan takımlarla mücadele etmek zorunda kaldık. Fakat biz bütün bunlara rağmen, bizden 3-4 kat daha fazla para harcayan takımları geride bırakarak, play-off'a çıkmayı başardık. Bazen nasip olmuyor. Ama gönlüm her zaman Van ve takımının yanındadır. Bundan sonraki süreçte Vanspor'a başarılar diliyorum. Umarım en kısa sürede bir üst lige çıkar. Van'ın tek profesyonel takımına cani gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş