Vanspor'un kaybetmeye tahammülü kalmadı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak, play-off yolunda önemli 3 puan kaybetti. Serik, karşısında sahadan puansız ayrılan Vanspor'un, puan kaybetme

SPOR 9.04.2021 11:41:38 0
Vanspor'un kaybetmeye tahammülü kalmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, ligin 32. Haftasında önemli 3 puan kaybederek, play-off yolunda yara aldı. Özellikle rakiplerin puan aldığı haftada Vanspor'un, kaybetmesiyle dördüncü sıraya geriledi.
 Ligde son 6 maçına çıkacak olan Vanspor, kalan maçlarını kazanarak play-off'a kalmayı hedefliyor. Son 6 haftada önemli bir fikstür avantajına sahip olan Vanspor, bu maçlarını kazanmak için sahaya çıkacak.
 Son üç maçında evinde Kardemir Karabük, Etimesgut Belediyespor ve Karatay Termal 1922 Konyaspor'u konuk edecek olan Vanspor, deplasmanda ise Turgutluspor, GMG Kastamonuspor ve şampiyonluğunu haftalar öncesinde ilan eden Eyüpspor'a konuk olacak.
 Ligde çıktığı 32 haftalık maç periyodunda 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Vanspor, kalan maçlarını kazanmak için mücadele edecek. Özellikle son haftalarında forvet oyuncularından yoksun maçlara çıkan Vanspor, bulduğu önemli pozisyonları gole çevirmekte zorluk çekiyor.
 Serik Belediyespor karşısında da özellikle ikinci yarıya oyunu rakip alana yıkmayı başaran Vanspor, yakaladığı birçok net gol pozisyonundan faydalanamazken, Ali Say'ın şutunda direğe çarpan top, kaleci çizgisinin üzerinde kalmıştı.
 PLAY-OFF HATTI KIZIŞTI
 Eyüpspor ligin bitimine 6 hafta kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan ederken, Sakaryaspor 60 puanla ikinci sıraya yükseldi ve play-off'un iddialı takımların biri olduğunu gösterdi. İkinci yarıda istikrarlı bir çıkış yakalayan ve bu çıkışını son haftalarda da sürdüren Kırşehir Belediyespor ise 59 puanla üçüncü sıraya yükseldi.
 Serik Belediyespor mağlubiyetiyle 57 puanla dördüncü sıraya gerilen Vanspor ise, rakiplerin kazandığı haftada yara aldı. Kırklarelispor ise son haftalardaki çıkışını sürdürerek 57 puanla Vanspor'u takibini sürdürdü ve beşinci sıraya yükseldi. Bodrumspor ve Etimesgut Belediyespor ise play-off grubuna girebilmek için zorluyor.
 Bodrumspor 55 puanla beşinci sırada yer alırken, Etimesgut Belediyespor ise 52 puanla yedinci sırada yer alıyor.
 Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz