Vanspor'un ilk yarı karnesi

Misli.Com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, ilk devreyi 37 puanla lider Eyüpspor’un 10 puan gerisinde ikinci sırada tamamladı.

SPOR 11.01.2021 11:25:16 0
Vanspor'un ilk yarı karnesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vanspor ilk yarıda oynadığı 19 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, rakip fileler gönderdiği 30 gole karşılık kalesinde 18 gol gördü. Vanspor 37 puan toplayıp +12 averajla ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı.

Vanspor sahasında oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, 14 gol atıp 8 gol kalesinde gördü. Deplasmanda ise çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan kırmızı-siyahlılar attığı 10 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü. Temsilcimiz, evinde 18, deplasmanda ise 19 puan toplamayı başardı.

VANSPOR’DA SERHAT GÜLPINAR FARKI…

Vanspor, bu sezon centilmence bir oyun ortaya koyarak hiç kırmızı kart görmezken, 48 kez sarı kart gördü. Sezon başında Serkan Afacan ile lige başlayan ve istediği sonuçları alamayan Vanspor, kendisi ile 4’cü haftada yolları ayırmıştı. Serkan Afacan ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Serhat Gülpınar ile istikrarlı bir çıkış yakalayan Vanspor, kısıtlı kadroya rağmen ilk devreyi iyi noktada tamamladı.

4 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Kısıtlı bir kadro ile Misli.Com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor’da tüm gözler devre arasında yapılacak olan takviyelere çevrildi. İkinci transfer dönemi için hazırlıklarını sürdüren Vanspor’da daha önce İlter Ayyıldız, Cem Özdemir, Yiğit İsmail Gökoğlan ve Cihan Halil ile yollar ayrılmıştı.

Vanspor’da oynadığı futbol ve attığı gollerle takımını sırtlayan Sedat Cengiz, gol krallığında da gözünü zirveye dikti. Vanspor’da en çok gol atanların başında gelen Sedat Cengiz, ilk yarıda sergilediği futbolla tüm taraftarların beğenisini toplamayı başardı. Sedat Cengiz ilk devrede 12 gol atıp, 1’de asist yaparken, onu Utku Şen 8, Yakup Demir 3, Burhan Arman 3, Sefa Küpeli 2, Oktay Aydin 1 golle takip etti.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ekonomik anlamda zor günler geçiren ve bu sezon şampiyon olup, 1. Lig’e çıkmak isteyen Vanspor’da tüm gözler transfere çevrildi. Bazı futbolcularla görüşmelerini sürdüren Vanspor’da en az 7-8 futbolcu alınması bekleniyor.Van Bölge Gazetesi Haber