Vanspor'un grubunda zorlu maçlar…

Temsilcimiz Vanspor'un 11 puanla dördüncü sırada yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grupta, bugün bir birinden zorlu maçlar oynanacak. Kırmızı-siyahlı takımın grubunda 5 haftalık periyotta 'en'ler de bir bir ortaya çıkıyor.

SPOR 6.10.2021 10:15:05 0
Vanspor'un grubunda zorlu maçlar…
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda saat 15.30'da Turgutluspor ile karşı karşıya gelirken, gruptaki diğer mücadeleler de zorlu geçecek.

Bugün Turgutlu 7 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu mücadeleyi Levent Gümüşdere, Yunus Doğan, İlke Akman ve Tolga Tugay İnan hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor'un grubunda en fazla galibiyeti Bodrumspor, 4 galibiyetle elde etti. Bodrumspor ilk hafta maçında evinde Afjet Afyonspor'u 2-1 mağlup ettikten sonra, ikinci hafta maçında deplasmanda Diyarbekirspor'u 2-0 ile geçti.

Üçüncü hafta maçında evinde Ergene Velimeşeyi 3-0'la geçen lider Bodrumspor, bir sonraki hafta deplasmanda Sakaryaspor'a 1-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta ise evinde Turgutluspor'u 3-0'la geçen Bodrum ekibi, bugün deplasmanda saat 15.30'da Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Grubun güçlü takımlarından Hekimoğlu Trabzon, 5 haftalık maç periyodunda 3 galibiyet elde ederken, 2 maçtan beraberlikle ayrıldı. Henüz mağlubiyeti olmayan Hekimoğlu Trabzonspor, +8 averajıyla dikkat çekiyor. İkinci sıradaki Trabzon temsilcisi, bugün gece maçında deplasmanda Diyarbekirspor'un konuğu olacak.

11 puanlı bir diğer takım olan üçüncü sıradaki Sivas Belediyespor da, 5 haftada 3 galibiyet elde ederken, 2 maçta beraberlikle sahadan ayrıldı. Sivas temsilcisinin henüz mağlubiyeti bulunmazken, bugün saat 14.30'da Sarıyer'i konuk edecek.

Temsilcimiz Vanspor, 11 puan ve +4 averajla dördüncü sırada yer alıyor. Henüz mağlubiyeti bulunmayan temsilcimiz, namağlup unvanını korumak istiyor.

Grup beşincisi Bayburt Özel İdarespor da 11 puanda bulunuyor. Vanspor ile aynı averaja sahip olan Bayburt temsilcisinin de henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Bugün saat 15.00'te deplasmanda Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor'un konuğu olacak olan Bayburt Özel İdarespor, sahadan puan veya puanlarla ayrılmak istiyor.

Grupta 10 puanla altıncı sırada yer alan Ankaraspor, attığı gollerle dikkatleri üzerine çekerken, grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Başkent temsilcisi bugün saat 15.30'da Ergene Velimeşspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bugün sahasında Bayburt Özel İdarespor'la karşı karşıya gelecek olan Etimesgut Belediyespor ise, 10 puanla yedinci sırada bulunuyor. Başkent temsilcisinin de 3 galibiyeti, 1 beraberliği ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.

Yine grupta 10 puanla sekizinci sırada yer alan Somaspor ise ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Somaspor ise bugün saat 19.00'da Sakaryaspor'un konuğu olacak.

9 puanla dokuzuncu sırada yer alan Çorum FK deplasmanda puanı bulunmayan on dokuzuncu sıradaki Kahmaranmaraşspor'un konuğu olurken, on birinci sıradaki 8 puanlı İnegölspor ise deplasmanda 6 puanla on üçüncü sıradaki Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 0 puanla on sekizinci sırada yer alan Adıyaman FK, sahasında 0 puanla son sırada yer alan Niğde Anadolu FK'yı konuk edecek.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş