Vanspor'un grubunda üst tura yükselen takımlar belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmaları 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde oynanan maçlarla tamamlandı. Vanspor, sahasında konuk ettiği Zonguldak Kömürspor'u 1-0 mağlup ederek dördüncü tura yükselirken, gruptaki diğer 7 takım da ra

SPOR 30.10.2021 10:59:42 0
Vanspor'un grubunda üst tura yükselen takımlar belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmaları, oynanan tek maç eleme usulüne göre tamamlandı. Oynanan maçlar sonucunda Vanspor'la birlikte grubundaki 7 takım üst tura yükselirken, 12 takım ise kupaya veda etti.

8 TAKIM ÜST TURA YÜKSELDİ

Vanspor, sahasında konuk ettiği 2. Lig Beyaz grup takımlarından Zonguldak Kömürspor'u 1-0 mağlup ederken, Hekimoğlu Trabzonspor ise 3. Lig takımlarından Düzcespor'u normal süre ve uzatmalarda gol sesi çıkmayınca penaltılar sonucunda 6-5 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Serik Belediyespor sahasında Pazarspor'u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Bodrumspor ise uzatma dakikalarında bulduğu gollerle Ispartaspor'u 3-1 mağlup ederek bir üst tura yükselen diğer takımlar oldu.

Sarıyer sahasında Edirnespor'u 2-0'la geçerken, Ankaraspor ise sahasında İnegölspor'u aynı skorla geçerek, Ziraat Türkiye Kupası'nda dördüncü tura yükselen takımlar oldular.

Vanspor'un grubunda lider konumda bulunan Sivas Belediyespor sahasında Afjet Afyonspor'a 3-1 mağlup olurken, Sakaryaspor ise sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor'u 2-1'le geçerek, kupada üst tura yükselen son takım oldu.

12 TAKIM KUPAYA VEDA ETTİ

Vanspor'un grubunda mücadele eden Somaspor, deplasmanda 1. Lig ekibi Ankaragücü'ne 2-0 mağlup olurken, Adıyaman FK ise 1. Lig ekibi Adanaspor'a 2-0 mağlup yenilerek kupaya veda etti.

Turgutluspor sahasında 3. Lig ekibi Mardin 1969spor'a 2-1 ile kaybederken, Çorum FK ise sahasında 3. Lig ekibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Bayburt Özel İdarespor uzatma dakikalarında 1. Lig takımlarından Kocaelispor'a 2-0 mağlup olurken, Etimesgut Belediyespor ise 3. Lig takımlarından Kaptaspor'a 1-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Ergene Velimeşespor 1. Lig takımlarından İstanbulspor'a 5-0 gibi net bir skorla mağlup olurken, Sivas Belediyespor ise Afjet Afyonspor'a 3-1 mağlup olarak taraftarını üzdü.

Vanspor'un grubunda henüz puanı bulunmayan Kahramanmaraşspor deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'a 3-1 mağlup olurken, İnegölspor ise deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor'a 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Diyarbekirspor deplasmanda karşılaştığı Süper Lig ekibi Antalyaspor'a 5-0 gibi net bir skorla mağlup olurken, Niğde Anadolu FK ise yine Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a 3-0 mağlup olarak kupaya veda eden takımlar oldu.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz