Vanspor'un grubunda kıran kırana maçlar…

Vanspor'un grubunda Lider Eyüpspor ve son sıradaki Karabükspor'un dışındaki birçok takım, play-off'a gitmek ve küme düşmemek için büyük mücadele sergileyecek. Takımlar için, bu hafta ile birlikte önümüzdeki haftaların

SPOR 2.03.2021 10:21:28 0
Vanspor'un grubunda kıran kırana maçlar…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Aralarında Vanspor'un da olduğu Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden takımları zorlu maçlar bekliyor. Temsilcimiz Vanspor, yarın saat 14.00'te deplasmanda güçlü rakip Bodrumspor ile karşı karşıya gelirken, yine yarın birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Son haftalarda istediği sonucu elde edemeyen Vanspor, Bodrumspor karşısında çıkış yaparak, moral bulmak isterken, play-off potasındaki ve küme düşmeme mücadelesi veren takımlar, zorlu maçlar oynayacak.

VANSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor maçını altı puan değerinde görüyor. Geçtiğimiz hafta evinde Karacabey Belediyespor'a 2-1 mağlup olan ve şampiyonluk yarışında havlu atan Vanspor, gözünü play-off'a dikti. Vanspor, zorlu rakibi Bodrumspor'u mağlup ederek, moral bulmayı amaçlıyor.

Son haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen Vanspor, yeni rakiplerin birbiriyle oynayacağı haftada galip gelerek, play-off potasındaki yerini korumayı hedefliyor.

VANSPOR'DA BAZI SPORCULAR FORMA GİYEMEYECEK

Zorlu Bordumspor maçı öncesi Vanspor'un iki stoperi Yakup Demir'in sarı kart cezası bulunurken, Emre Özkan ise kırmızı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan Karacabey karşısında ayağına sert darbe alan Utku'nun da bu karşılaşmada şans bulması beklenmiyor. Vanspor, grupta çıktığı 25 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken, attığı 40 gole karşılık kalesinde 23 gol gördü. Vanspor 47 puanla ikinci sırada yer alıyor. Zorlu rakip Bodrumspor ise çıktığı 25 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken, attığı 56 gole karşılık kalesinde 34 gol gördü. Bodrumspor ise 45 puanla 3. sırada yer alıyor. Zorlu rakip Bodrumspor'un önemli oyuncularından Vanlı futbolcu Medeni Bingöl ve Ozal Sol sakatlıklarından dolayı Vanspor'a karşısında forma giyemeyecekler. Bodrumspor- Vanspor karşılaşması yarın saat 14.00'te Bodrum İlçe Stadı'nda başlayacak.

GRUPTA BİRBİRİNDEN ZORLU MAÇLAR…

Lider Eyüpspor, deplasmanda 11'ci sıradaki Pendispor'a konuk olurken, ikinci sırada bulunan Vanspor ile üçüncü sırada bulunan Bodrumspor kozlarını paylaşacak. Dördüncü sırada bulunan Sakaryaspor, deplasmanda 12'ci sıradaki Sivas Belediyespor'a konuk olurken, beşinci sıradaki Kırşehir Belediyespor, evinde 8'ci sıradaki Kırklarelispor'u konuk edecek. Altıncı sıradaki Turgutluspor, deplasmanda ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'la karşı karşıya gelirken, yedinci sıradaki Serik Belediyespor ise evinde dokuzuncu sırada bulunan Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek. Onuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu deplasmanda 18'ci sıradaki Mamak FK'ya konuk olurken, 12'ci sıradaki Pazarspor ise deplasmanda 14'ci sıradaki Karacabey Belediyespor'a konuk olacak. 17'ci sırada bulunan Bayburt Özel İdarespor, 18'ci sıradaki Kastamonuspor'u konuk ederken, 15'ci sıradaki 1922 Konyaspor ise 19'cu sıradaki Elağspor'a konuk olacak. Van Gazetesi Bölge:Bişar Ulutaş