Vanspor ’un bu haftaki konuğu Sivas Belediyespor

Lige flaş bir başlangıç yapan, ancak son iki maçta iki mağlubiyet alarak liderlik koltuğunu Tuzlaspor'a kaptıran Vanspor FK, 19 Ekim 2019 Cumartesi günü kendi sahasında Sivas Belediyespor'u ağırlayacak.

SPOR 19.10.2019 10:22:19 0
Vanspor ’un bu haftaki konuğu Sivas Belediyespor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Lige Bandırmaspor beraberliği ile başlayan ardından üst üste 5 galibiyet alarak dikkatleri üzerinde toplayan ve liderlik koltuğuna oturan Vanspor FK, son iki maçında kendi sahasında Uşakspor A.Ş. ve deplasmanda ise Ankara Demirspor'a mağlup olarak liderlik koltuğundan oldu.

İki haftada 6 puan kaybederek taraftarlarını üzen Vanspor FK, kendi sahasında konuk edeceği Sivas Belediyespor'u mağlup ederek yeniden çıkış yakalamak istiyor. Bu maçın hazırlıklarına önceden başlayan Vanspor FK, rakibini bugün Van Atatürk Şehir Stadı'nda ağırlayacak. Mücadele saat 14.00'te başlayacak.

Vanspor FK, bu maç öncesi 16 puanla 2. sırada bulunuyor. 8 haftalık periyotta Vanspor FK, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldı. 15 kez rakip fileleri havalandıran Vanspor FK, buna karşın 7 golü de kalesinde gördü. Konuk ekip Sivas Belediyespor'un 8 haftalık karnesinde dikkat çeken taraf ise henüz tek mağlubiyet almış olması. 3 maçtan galibiyetle ayrılan Sivas Belediyespor, 4 maçta ise sahadan beraberlikle ayrılan taraf oldu. Sivas Belediyespor, 8 haftalık periyotta 13 gol atıp, kalesinde de 7 gol gördü ve topladığı 14 puanla 7. sırada bulunuyor.