Vanspor, üç kritik maça çıkıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’u, iki lig maçı, bir de kupa maçı olmak üzere, 3 kritik maç bekliyor. Kırmızı siyahlıların amacı söz konusu üç karşılaşmayı en az kayıpla atlatmak.

SPOR 23.10.2019 10:55:22 0
Vanspor, üç kritik maça çıkıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden ve son haftalardaki puan kayıplarıyla 17 puanla 5. Sırada yer alan Vanspor, yoğun bir maç haftasına giriyor.
 Kırmızı siyahlı ekibi, 2 lig 1’de kupa maçı olmak üzere 3 kritik maç bekliyor. Üst üste 2 hafta lig maçını deplasmanda oynayacak olan Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 4, tur maçını ise Van’a oynayacak.


          

              Önümüzdeki Cumartesi günü ilk olarak Ankara deplasmanın da  Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak olan Vanspor, bu maçın  ardından Van’a dönerek Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Sancaktepespor’u konuk edecek. Kırmızı siyahlı takım bu maçın ardından ise Sakaryaspor deplasmanına gidecek.


          Ligde zor günler geçiren kırmızı siyahlı ekip, deplasmanda oynayacağı 2 lig ve kendi sahasında oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçlarını kazanarak yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.
Lider Tuzlaspor’la arasında 5 puan fark bulunan temsilcimiz bu farkın kapanması için deplasman da oynayacağı 2. Lig maçında da hedefini galibiyet olarak belirledi.

       
            Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Balıkesirspor’u mağlup ederek turu geçen temsilcimiz, 4. Tur maçında da kendi sahasında Sancaktepespor’u mağlup edeceğine inanıyor.
Geride bırakılan 9 haftalık maç maratonunda 5 galibiyet 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan kırmızı siyahlılar 17 puanla 5. Sırada yer alıyor.


         Temsilcimizde Osman Torun ve Sefa Küpeli’nin sakatlıkları devam ediyor. Vanspor Cumartesi günü Ankara’da saat 13.30’da Etimesgutspor’la karşılaşacak.


      30 Ekim Çarşamba günü Van’da Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında saat 13.00’te Sancaktepespor’u konuk edecek.
Temsilcimiz 3 Kasım’da ise bu kez Sakaryaspor’la deplasmanda saat 13.30’da karşılaşacak.Van Bölge Gazetesi