Vanspor, Turgutluspor'un konuğu…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın deplasmanda Turgutluspor'a konuk olacak. Kırmızı-siyahlılar, Manisa temsilcisini mağlup ederek, ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

SPOR 5.10.2021 11:11:05 0
Vanspor, Turgutluspor'un konuğu…
Tarih: 01.01.0001 00:00

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 15.30'da ligin altıncı hafta maçında deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği, Adıyaman 1954 Spor'u 2-1 mağlup ederek, lige 3 puanla başlayan Vanspor, ligin ikinci haftasında ise  deplasmanda Afjet Afyonspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

Ligin üçüncü haftasında evinde konuk ettiği Diyarbekirspor'u ise 3-1 gibi net bir skorla mağlup eden ve üstün bir futbol ortaya koyan Vanspor, Ergene Velimeşe deplasmanında da 3 puanla dönmeyi başardı.

Hafta sonu evinde konuk ettiği Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalan Vanspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Turgutluspor'u mağlup ederek, yoluna namağlup devam etmek istiyor.

Zorlu mücadele yarın saat 15.30'da Turgutlu 7 Eylül Stadyumu'nda başlayacak.

Vanspor, 11 puanla dördüncü sırada yer alırken, Turgutluspor ise 1 puanla on altıncı sırada yer alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Bodrumspor deplasmanda on dördüncü sıradaki Serik Belediyespor'a konuk olurken, ikinci sıradaki Hekimoğlu Trabzonspor ise deplasmanda on beşinci sıradaki Diyarbekirspor'la karşı karşıya gelecek.

Üçüncü sıradaki Sivas Belediyespor evinde on ikinci sıradaki Sarıyer'i konuk ederken, beşinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor ise deplasmanda yedinci sıradaki Etimesgut Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Altıncı sıradaki Ankaraspor deplasmanda on yedinci sıradaki Ergene Velimeşespor'a konuk olurken, sekizinci sıradaki Somaspor ise deplasmanda onuncu sıradaki Sakaryaspor'un konuğu olacak.

Dokuzuncu sıradaki Çorum FK deplasmanda on dokuzuncu sıradaki Kahramanmaraşspor'a konuk olurken, on birinci sıradaki İnegölspor ise deplasmanda on üçüncü sıradaki Afjet Afyonspor'un konuğu olacak.

On sekizinci sıradaki Adıyaman FK ise son sıradaki Niğde Anadolu FK'nın konuğu olacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş