Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: Kırşehir’den 3 puanla dönmek istiyoruz

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, dün karşılaştıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Bodrumspor maçını değerlendirerek, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Kırşehir Belediyespor maçı hakkında açıkla

SPOR 29.10.2020 21:44:49 0
Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: Kırşehir’den 3 puanla dönmek istiyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar dün kendi sahalarında konuk ettikleri Bodrumspor karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, ikinci yarıda toparlandıklarını ve golü bulduklarını söyledi.

Bodrumspor karşısında önemli pozisyonlara girdiklerini belirten Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, sahadan galip ayrılabileceklerini ifade etti. Geriye düştükten sonra toparlanarak 1 puanla aldıklarını belirten Gülpınar, maçı kaybetmemelerinin iyi olduğunu söyledi.

Bodrumspor maçını geride bırakarak, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Kırşehir Belediyespor maçına odaklandıklarını belirten Gülpınar, Kırşehir’den 3 puanla dönmek istediklerini ifade etti.

“3’TE 3 YAPMAK İSTİYORDUK”
Bodrumspor karşısında konsantre anlamında biraz sıkıntı yaşadıklarını belirten Gülpınar, “Dünkü maçta ilk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Konsantre anlamında biraz sıkıntı yaşadık. İlk yarıda 2 maç üste üste kazanmanın rehaveti oluştu. Golü yedikte sonra biraz daha toparlanma eylemine girdik. Ama ilk yarıda beklediğimiz ve üzerinde çalıştığımız oyunu maalesef sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda yapmış olduğumuz değişiklikler olsun, oyuncaların motivasyonlarını toparlamasıyla golü bulduk. Maçı kazanabilirdik, kaybedebilirdik. Maç iki tarafa da gidebilirdi. Maçın hakkı beraberlikti. Beraber kaldığımız için tabii ki üzgünüz. 3’te 3 yapmak istiyorduk. Ama futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor. En azından sahadan 1 puanla ayrılmayı bildik. Geriye düştükten sonra 1 puan almak iyi diye düşünüyorum. Artık Bodrum maçını geride bıraktık ve Cumartesi günü oynayacağımız Kırşehir maçına odaklandık” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ GALİBİYET”
Kırşehir maçına odaklandıklarını belirten Gülpınar, “Kırşehir’den 3 puanla dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu hafta maçlarımız çok sıkışık oldu. İnanılmaz bir program yapmışlar. Bu programı neye göre açıkladılar bilemiyorum. Ama bu hafta çok sıkışı oldu. Haftaya Perşembe günü ise yine Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. Kupadan hemen sonra evimizde Mamak maçımız var. Daha sonra Pendik deplasmanına gideceğiz. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Karışık bir fikstür bizi bekliyor. Kırşehir deplasmanı da zorlu bir deplasman. Bu ligde kolay takım yok. Rakiplerini hafife alırsan herkes seni yenebilir. İnşallah Kırşehir karşısında galip geleceğiz. Hedefimiz galibiyet” ifadelerini kullandı.
Van Postası Gazetesi