Vanspor, taraftardan yoksun maça çıkacak

Vanspor, 27. Hafta maçında, 8 Mart Pazar günü evinde Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşma, seyircisiz oynanacak.

SPOR 4.03.2020 11:26:35 0
Vanspor, taraftardan yoksun maça çıkacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

  TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü evinde Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak.

   Vanspor, 40 puanla sekizinci sırada yer alırken, Etimesgut Belediyespor ise 27 puanla grupta on dördüncü sırada bulunuyor.

   Önceki hafta Van’da oynanan Ankara Demirspor maçında taraftarların kötü ve çirkin tezahüratları gerekçe gösterilerek, kırmızı siyahlı takıma bir maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. O yüzden Etimesgut Belediyespor maçında taraftarlar tribünlerde olamayacak.

   Vanspor, geçen hafta deplasmanda Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalmıştı.

  Rakip Etimesgut Belediyespor ise evinde Sakaryaspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

   Öte yandan grupta kıran kırana mücadeleler sürüyor.

   54 puanla liderlik koltuğunda oturan Bandırmaspor, bu hafta evinde grubun son sırasında bulunan Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Bu müsabakada favori takım Bandırmaspor.

  53 puanla grupta ikinci sırada yer alan Ankara Demirspor ise deplasmanda 49 puanla üçüncü sırada yer alan Kastamonuspor ile karşılaşacak. Bu müsabakanın çekişmeli ve zevkli geçmesi bekleniyor.

   47 puanla grupta dördüncü sırada bulunan Tuzlaspor evinde 41 puanla yedinci sırada yer alan Kahramanmaraşspor’u konuk ederken, 45 puanla beşinci sırada bulunan Sakaryaspor ise evinde grubun sondan ikinci sırasında yer alan Niğde Anadolu’yu konuk edecek.

43 puanla altıncı sırada yer alan Kırşehir Belediyespor evinde 35 puanla onbirinci sırada yer alan Bodrumspor’la karşılaşacak.

   Vanspor bir sonraki hafta yine evinde oynayacak. Rakip ise deplasmanda 4-2 mağlup olduğu Sakaryaspor. Taraftarların bir kısmı ise şimdiden o maçı konuşuyor. Van’da oynanacak olan maça, Sakarya taraftarının alınmayacağı duyuruldu.Van Bölge Gazetesi