Vanspor, sezona sıkı hazırlanıyor

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, sezona sıkı bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor. Kendi tesislerinde lige hazırlanan Vanspor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

SPOR 28.08.2021 13:12:11 0
Vanspor, sezona sıkı hazırlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

2021-2022 futbol sezonu öncesi Erzurum'da 2 haftalık kamp sürecinin ardından Van'da toplanan Vanspor, çalışmalarını burada sürdürüyor. Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde lige hazırlanan Vanspor, kadrosunu güçlendirmek için ise transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Saffet İşler ve yardımcı antrenörler eşliğinde lige sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor'da, morallerin üst seviyede olması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Sezona sıkıntılı kongre sürecinin gölgesinde başlayan Vanspor, Saffet İşler teknik direktörlüğünde, Erzurum'da kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra, Van'da çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

5 Ağustos'ta başlayacak olan lig öncesi Van'da toplanan Kırmızı-Siyahlılar ilk maçını 5 Ağustos Pazar günü Van'da, Adıyaman 1954spor ile oynayacak.

Öte yandan ligde bulunan diğer güçlü takımlarda sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Zorlu sezon öncesi takımını şekillendirmek isteyen Vanspor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Seyithan İzsiz başkanlığındaki yeni yönetimin başa gelmesiyle, tüm gözler yapılacak olan transferlere çevrildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Şu ana kadar iç transferde Aydın Bağ, Oktay Aydin, Barış Gök, Sedat Komi, Aras Aydın, Yusuf Şengüler, Sedat Ablak, Mehmet Ali Yurdakul, Selim Kayacı, Furkan İnce ve Mehmet Servan Çetin ile sözleşme imzalayan Vanspor, dış transferde ise Onur Tekin, Berat Çetinkaya, Furkan Polat, Fatih Somuncu, Ömer Çetinbaş, İlyas Ekiz, Oktay Gürdal, Mete Yıldız, Güney Tutcuoğlu, Hamza Küçükköylü, İbrahim Bingöl, İsmet Kavuştu, Halil İbrahim Çolak ve Emrah Tacir ile resmi sözleşme imzaladı.

KIRMIZI GRUPTA GÜÇLÜ TAKIMLAR YER ALIYOR

Vanspor'un 2020-2021 futbol sezonunda mücadele edeceği Kırmızı Grupta, Adıyaman 1954 Spor, Afjet Afyonspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor, Çorum FK, Diyarbekirspor, Ergene Velimeşe, Etimesgut Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor, Somaspor ve Turgutluspor takımları yer alıyor.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz