Vanspor, Sakarya’yı yenerek moral bulmak istiyor

Pazarspor mağlubiyetiyle Serkan Afacan’la yollarını ayıran Vanspor, bugün oynayacağı Sakaryaspor maçı için galibiyete kilitlendi. Kırmızı siyahlı ekibin tek hedefi maçtan galip ayrılmak.

SPOR 14.10.2020 11:08:08 0
Vanspor, Sakarya’yı yenerek moral bulmak istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Vanspor’unda içinde bulunduğu kırmızı grupta, 4 haftalık maraton geride kaldı. Ligde 5. Hafta karşılaşmaları ise bugün oynanacak.


    Ligin 3. Hafta maçında deplasmanda Pazarspor’a mağlup olan Vanspor, teknik direktör Serkan Afacan’la yolarını ayırarak, Serhat Gülpınar’ı takımın başına getirmişti. 
Serhad Yıldırım’ın bugünkü maçta takıma etkisde taraftarlar arasında merak ediliyor. 

     Ligde 1 galibiyet 1 mağlubiyet ve 2 beraberlikle yoluna devam eden kırmızı siyahlı ekip, bugün grubun güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’u konuk edecek. 
Bu kritik karşılaşma için yeni teknik kadroyla hazırlanan Vanspor, bugün oynayacağı karşılaşmayı kazanmanın hesaplarını yapıyor. 

    Grupta favori görünen ve grubun hemen hemen en kaliteli kadrolarına sahip olan 2 takımda sezona iyi bir başlangıç yapmamış durumda.

     Vanspor, 5 puanla 11. Sırada yer alırken, Sakaryaspor ise 6 puanla 7. Sırada yer alıyor. Bugün Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak kritik karşılaşma Şampiyonluk hesapları yapan 2 takım açısından da önemli. Bu yüzden 2 takımda sahaya mutlak puan veya puanlar için çıkacak. Bugün saat 14.30’da Seyircisiz oynanacak olan Vanspor Sakaryaspor karşılaşmasını orta hakem Hüseyin Gökberk Aslan yönetecek. 
Kırmızı siyahlı ekip ligin 6. Haftasında ise deplasman da yine grubun güçlü ekiplerinden Karacabeyspor’a konuk olacak.

      Van Bölge Gazetesi - Salih Deniz