Vanspor, play-off maçında Sakaryaspor'u konuk ediyor

2. Lig Kırmızı Grupta ligi 69 puanla beşinci sırada tamamlayan Vanspor, ligi 75 puanla ikinci sırada tamamlayan Sakaryaspor'u bugün play-off maçında evinde konuk edecek.

SPOR 12.05.2021 12:49:04 0
Vanspor, play-off maçında Sakaryaspor'u konuk ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, play-off maçında evinde Sakaryaspor'u konuk edecek. Zorlu mücadele bugün saat 16.00'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başlayacak. 2018-2019 futbol sezonunda play-off final maçında Erokspor'u Batuhan Er'in golleriyle 2-1 mağlup ederek 2. Lig'e yükselen Vanspor, bu sezon da rakiplerini mağlup ederek, 1. Lig vizesi almayı hedefliyor.

2. Lig Kırmızı Grupta ligi 75 puanla ikinci sırada tamamlayan Sakaryaspor, 69 puan toplayan ve ligi beşinci sırada tamamlayan Vanspor ile eşleşirken, ligi 75 puanla üçüncü sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor ise ligi 70 puanla dördüncü sırada tamamlayan Kırklarelispor ile eşleşti. Play-off'un ilk maçında Vanspor bugün evinde Sakaryaspor'u konuk ederken, Kırklarelispor ise evinde Kırşehir Belediyespor'u konuk edecek. İkinci maçlar ise 16 Mayıs Pazar günü oynanacak. 2. Lig'de çeyrek final müsabakaları 12 ve 16 Mayıs tarihlerinde, yarı final müsabakaları 20 ve 24 Mayıs tarihlerinde, final müsabakası ise 28 Mayıs 2021 Cuma günü oynanacak. Zorlu maç öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, evinde Sakaryaspor'u mağlup ederek, önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Lig maçında evinde Sakaryaspor'u 1-0 mağlup eden Vanspor, deplasmanda ise 1-1 berabere kalmıştı. Eyüpspor maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Vanspor, zorlu play-off maçı öncesi as oyuncularını dinlendirmişti. Play-off tecrübesi bulunan Vanspor, zorlu müsabakadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Vanspor, rövanş maçı öncesi rakibini mağlup ederek, deplasmanda tur atlamayı amaçlarken, zorlu müsabakadan turu geçen taraf, Kırşehir Belediyespor-Kırklarelispor galibiyle eşleşecek.