Vanspor, namağlup yoluna devam ediyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Ergene Velişemespor'u 2-1 mağlup ederek, yoluna namağlup devam ediyor. Ligde oynadığı 4 maçta, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Vanspor, grupta 10 puanl

SPOR 28.09.2021 10:28:42 0
Vanspor, namağlup yoluna devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hafta sonu karşılaştığı Ergene Velişemespor karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ve rakibini 2-1 mağlup eden Vanspor, çıkışını sürdürdü.

Evinde oynadığı 2 maçtan galibiyetle ayrılan Vanspor, ligin ikinci haftasında ise Afjet Afyonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Hafta sonu karşılaştığı Ergene karşısında da üstün bir oyun ortaya koyan Vanspor, 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Sezona kısıtlı imkanlarla başlayan Vanspor, grupta üstün bir performans ortaya koydu. Ligde oynadığı 4 maçta da rakiplerine karşı üstün bir futbol ortaya koyan Vanspor, sahadan 3 galibiyet ve 1 beraberlik almayı başardı.

4 TAKIM AYNI PUANDA

Lider Hekimoğlu Trabzon, Sivas Belediyespor, Vanspor ve Bayburt Özel İdarespor grupta 10 puanla üst sırada yer alıyorlar.

Hekimoğlu Trabzon, averaj farkıyla liderlik koltuğunda bulunurken, Sivas Belediyespor ikinci, Vanspor üçüncü, Bayburt Özel İdarespor ise 10 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Üst sıraları paylaşan 4 takım da 3 maçını kazanırken, 1 maçta ise beraberlikle ayrıldı.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Hafta sonu oynanan karşılaşmalarda lider Hekimoğlu Trabzon deplasmanda Adıyaman FK'yı 1-0 mağlup ederken, ikinci sırada yer alan Sivas Belediyespor ise deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Dördüncü sırada yer alan Bayburt Özel İdarespor deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 1-0 mağlup ederken, beşinci sırada yer alan Bodrumspor ise deplasmanda Sakaryaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Ankaraspor deplasmanda Afjet Afyonspor'a 2-1 mağlup olurken, Somaspor ise deplasmanda Diyarbekirspor'a 3-1 mağlup oldu.

İnegölspor deplasmanda Niğde Anadolu FK'yı 5-1 gibi net skorla mağlup ederken, Serik Belediyespor ise evinde Sarıyer'i 2-1'le geçti.

Turgutluspor ise evinde Çorum FK ile 0-0 berabere kaldı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş