Vanspor müthiş bitirdi!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücedele eden Van Büyükşehir Belediyespor, grubun son maçında deplasmanda karşılaştığı Düzcespor'a adeta gol olup yağdı. Maçı 6 – 0 kazanarak ligdeki son 7 maçını da galibiyetle kapatan Van Büyükşeh

SPOR 4.05.2019 19:08:55 0
Vanspor müthiş bitirdi!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Düzcespor'u deplasmanda 6 -  0'la geçen Van Büyükşehir Belediyespor 7. dakikada Batuhan Er'in golüyle 1 – 0 öne geçti. 28. dakikada Güney Tutcuoğlu'nun golü ile farkı 2'ye çıkaran Van Büyükşehir Belediyespor, 45. dakikada yine Güney Tutcuoğlu'nun golüyle soyunma odasına 3 – 0'lık üstünlükle gitti.

Maçın ikinci yarısına da Van Büyükşehir Belediyespor oldukça etkili başladı. 53. dakikada Serdar Cansu'nun golüyle skoru 4 – 0'a taşıyan Van Büyükşehir Belediyespor, 61'de yeniden sahneye çıkan golcü isim Batuhan Er'le farkı 5'e yükseltti. Perdeyi  kapatan golü ise 77. dakikada Osman Berk Kınlı attı. Maç Van Büyükşehir Belediyespor'un 6 – 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Ligdeki son 7 maçını da kazanarak flaş bir çıkış yapan Van Büyükşehir Belediyespor play-off öncesi moral bulmuş oldu.

PLAY-OFF'TA RAKİP KIZILCABÖLÜKSPOR

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Kırşehir Belediyespor şampiyon olarak direkt 2. Lig'e yükselirken, Esenler Erokspor, Van Büyükşehir Belediyespor, Karşıyaka ve Kızılcabölükspor da play-off'a kalmayı başardı. Grup'ta Adıyaman 1954 SK, Alibeyköyspor ve Bergama Belediyespor ile küme düşen takımlar oldu.

Play-off'ta ligi 2. bitiren ile 5. bitiren takımlar yani Esenler Erokspor ile Kızılcabölükspor ilk maçta eşleşirken, 3. sıradaki Van Büyükşehir Belediyespor ile 4. sıradaki Karşıyaka da yine ilk maçta karşı karşıya gelecekler. Birbirini eleyen takımlar finalde karşılaşacak ve buradan da yine 1 takım 2. Lig'e yükselecek. Van Büyükşehir Belediyespor ilk maçını deplasmanda oynayacak.

Play-off yarı final ilk maçları 10 Mayıs Cuma, yarı final 2. maçları ise 15 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Play-off final maçı ise 22 Mayıs, 23 Mayıs ve 24 Mayıs tarihlerinden birinde oynanacak. 

Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi