Vanspor'lu Hamza ve Emrah gol krallığı için yarışıyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, 8 haftalık maç periyodunda rakip filelere 17 gol gönderirken, kalesinde ise 6 gol gördü. Kırmızı-Siyahlı ekipte, Hamza Küçükköylü ve Emrah Tacir, attıkları gollerle gol krallığında yarı?

SPOR 22.10.2021 10:41:41 0
Vanspor'lu Hamza ve Emrah gol krallığı için yarışıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

2. Lig Kırmızı Grupta 8. Hafta geride kalırken, Vanspor'da iki futbolcu gol krallığında ilk beşte yer almayı başardı. Oynanan maçlarda ortaya koydukları performans ve attıkları gollerle Vanspor'un başarısına katkıda bulunan Hamza Küçükköylü ve Emrah Tacir, gol krallığı için yarışıyor.

Vanspor'da Hamza Küçükçköylü attığı 6 golle en skorer oyuncu olurken, onu 5 golle Emrah Tacir takip ediyor.

Sezona sıkıntılı imkanlarla başlamasına rağmen, ortaya koyduğu performans ile rakiplerine göz dağı veren Vanspor, 8 haftalık maç periyodunda rakip fileleri 17 kez havalandırdı.

Daha önceki sezonlarda da Vanspor'da top koşturan ve bu sezon ortaya koyduğu futbolla herkesin dikkatini üzerine çeken Emrah Tacir ve transferin son günlerinde takıma katılan Hamza Küçükköylü rakip filelere 11 gol gönderdi.

Vanspor'da son maçlarda ilk onbirde şans bulan Hamza Küçükköylü attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Şu ana kadar rakip fileleri 6 kez havalandıran Küçükköylü, gol krallığına göz dikti.

Vanspor'da 8 maçlık periyotta bir diğer forvet Kubilay Akyüz rakip fileleri 2 kez havalandırırken, Güney Tutcuoğlu 2, Sedat Komi 1, Berat Çetinkaya ise 1 gol kaydetti.

Afjet Afyonspor'da Erhan Şentürk attığı 7 golle zirvede yer alırken, onu Vanspor'dan Hamza Küçükköylü 6, Hekimoğlu Trabzon'dan M. Caner Aktaş 6, Vanspor'dan Emrah Tacir 5, Somaspor'dan ise Yasin Abdioğlu 5 golle takip ediyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş