Vanspor, lig hazırlıklarını sürdürüyor

Bir süre kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştiren Vanspor, Erzurum'da kampa girdi. 1 Eylül tarihinde başlayacak olan zorlu lig öncesi hazırlıklarını sürdüren Vanspor, Erzurum kampında özellikle hazırlık maçlar?

SPOR 16.08.2019 11:18:36 0
Vanspor, lig hazırlıklarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz yıl ki kadrosunun önemli bir bölümünü koruyan ve bu yıl da takviyelerle sezona iyi bir başlangıç yaparak, üst sıralarda tutunmak isteyen Vanspor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam ediyor.

Erzurum'da 3. Lig ve 2. Lig temsilcileri ile hazırlık maçları yapacak olan Vanspor, yeni transferlerini de bu maçlarda görme imkanı bulacak.

Zorlu bir hazırlık döneminden sonra Van'a dönecek olan takım, son hazırlıklarını da burada tamamlayarak lig maratonuna başlayacak.
Vanspor, bu yıl mücadele edeceği TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk lig maçında kendi sahasında Bandırmaspor'u ağırlayacak. 1 Eylül'de oynanacak olan maçta, güçlü rakibini yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Vanspor, ilk sınavına seyircisiz çıkacak. Vanspor, geçtiğimiz sezon play-off maçında konuk ettiği Karşıyaka maçı sonrası 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

Vanspor, ligin ikinci haftasında ise ilk deplasman maçında ise Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş. ile karşılaşacak. Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi