Vanspor, kupada Zonguldak Kömürspor'u konuk ediyor

2. Lig Kırmızı Grupta 20 puanla ikinci sırada yer alan temsilcimiz Vanspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda, 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Zonguldak Kömürspor'u konuk edecek.

SPOR 26.10.2021 09:31:13 0
Vanspor, kupada Zonguldak Kömürspor'u konuk ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vanspor ligde oynadığı 9 maçlık periyotta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da tur atlamak istiyor.

Yarın sahasında saat 13.00'te 2. Lig ekiplerinde Zonguldak Kömürspor'u konuk edecek Vanspor, bir üst tura yükselmek için mücadele edecek.

Vanspor'un kupa rakibi Zonguldak Kömürspor 2. Lig Beyaz Grupta 13 puanla yedinci sırada yer alırken, oynadığı 9 maçlık periyotta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakaları, 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde tek maç eleme sistemine göre oynanacak.

VANSPOR'UN GRUBUNDAKİ TAKIMLARIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan Vanspor'un grubunda bulunan diğer takımlar ise Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda güçlü takımlarla mücadele edecek.

Vanspor'un grubunda yer alan Adıyaman FK, deplasmanda 1. Lig temsilcisi Adanaspor'a konuk olurken, Bayburt Özel İdarespor ise yine 1. Lig temsilcisi Kocaelispor'a konuk olacak.

Hekimoğlu Trabzon sahasında 3. Lig takımlarından Düzcespor'u ağırlarken, Serik Belediyespor ise sahasında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pazarspor'u konuk edecek.

Afjet Afyonspor kendi grubunda lider konumda bulunan Sivas Belediyespor'u konuk ederken, Bodrumspor ise 3. Lig ekiplerinden Isparta 32spor'u ağırlayacak.

Çorum FK, sahasında 3. Lig temsilcilerinden Arnavutköy Belediye Gençlikspor'u konuk ederken, Sarıyer ise sahasında 3. Lig'de mücadele eden Edirnespor'u konuk edecek.

Turgutluspor sahasında 3. Lig ekibi Mardin 1969spor'u ağırlarken, 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ise Vanspor'un grubunda son sırada bulunan Kahramanmaraşspor'u konuk edecek.

Sakarayspor sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor'u ağırlarken, Vanspor'un grubundaki Diyarbekirspor ise Süper Lig ekibi Antalyaspor'a konuk olacak.

Vanspor'un grubunda sondan üçüncü sırada yer alan Niğde Anadolu takımı ise Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un konuğu olacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz- Salih Deniz