Vanspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, transfer ettiği futbolcularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

SPOR 19.01.2021 11:25:19 0
Vanspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

 İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, bir yandan da transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Devre arasında 6 futbolcusuyla yollarını ayıran Vanspor, derin ve alternatifli bir kadro kurmak için yoğun mesai harcıyor.

  Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, öncülüğünde transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bu kapsamda 4 yeni futbolcuyu kadrosuna kattı. Perşembe gününe kadar Antalya'da hazırlık çalışmalarını sürdürecek olan Vanspor'un, en az 7-8 transfer yapması bekleniyor.

  Vanspor transfer çalışmaları kapsamında, Sivas Belediyespor'dan Ali Say, Şanlıurfaspor'dan Emre Özkan, Muhammet Mahmut Emir ve Sancaktepespor'dan ise Selim Kayacı'yı kadrosuna kattı.

  ALİ SAY

  Göztepe altyapısında futbola başlayan Ali Say, sırasıyla Karşıyaka, Balçova Yaşamspor, Kartalspor, Aydınspor 1923, Nazilli Belediyespor, Fatsa Belediyespor, Uşakspor ve son olarak Sivas Belediyespor'da top koşturdu. Kariyeri boyunca 185 maça çıkan Ali Say, 35 gol atarken, 3'te asist yapmayı başardı. Kariyerinde 32 kez sarı kart gören Say, 6 kez ise kırmızı kart gördü. Say, çıktığı 185 maçta 13 bin 217 dakika süre aldı. Asıl mevkisi sol kanat olan Say, sağ kanat ve sol bekte de oynayabiliyor.

  EMRE ÖZKAN

  Feneryolu altyapısında futbola adım atan Emre Özkan, Beşiktaş alt yapısı, Beşiktaş U21, Zeytinburnuspor, Ankaragücü, Eskişehirspor, Orduspor, Karabükspor, Beşiktaş A Takımı, Kayseri Erciyes, Bucaspor, Şanlıurfaspor ve Bodrumspor formaları giydi. Kariyeri boyunca 243 maça çıkan Emre Özkan, 13 gol atarken, 4'te asist yapmayı başardı. Kariyerinde 63 sarı kart gören Özkan, 6'da kırmızı kart gördü. Özkan, çıktığı 243 maçta 18 bin 622 dakika süre aldı. Asıl mevkisi stoper olan Emre Özkan, sol bekte de oynayabiliyor.

  MUHAMMET MAHMUT EMİR

  Trabzonspor altyapısında futbola başlayan Muhammet Mahmut Emir, Trabzonspor U16, U17, U18, U19, 1461 Trabzonspor, Arsinspor, Yomraspor, Hatayspor, Bayburt Özel İdarespor ve son olarak Şanlıurfaspor'da top koşturdu. Kariyeri boyunca 126 maça çıkan Emir, 10 gol atıp, 1 asist yaptı. Çıktığı 126 maçta 21 kez sarı kart gören Emir, 2 kez ise kırmızı kart gördü. Emir, kariyerinde 8 bin 56 dakika süre aldı. Asıl mevkisi sol bek olan Muhammet Mahmut Emir, sağ bek ve sol kanatta da oynayabiliyor.

  SELİM KAYACI

  Fransa'nın St- Etienne altyapısında futbola başlayan ve ardından Türkiye'nin yolunu tutan Selim Kayacı, Kardemir Karabük U21, Gölcükspor, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü ve Sancaktepe Futbol Kulübü'nde oynadı. Kariyeri boyunca 166 maça çıkan Selim Kayacı, 11 gol atarken, 3 asist yapmayı başardı. Kariyerinde 47 sarı kart gören Kayacı, 5 kez ise kırmızı kart gördü. Selim Kayacı, 55 bin 597 dakika sahada kalmayı başardı. Asıl mevkisi merkez orta saha olan Selim Kayacı, aynı zamanda ön libero ve sağ bekte de görev yapabiliyor.

  Vanspor transfer ettiği 4 futbolcu ile de sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.Van Bölge Gazetesi Haber