Vanspor, ilk hazırlık maçını kazandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve Antalya'da hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, ilk hazırlık maçından Karatay Termal 1922 Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

SPOR 6.01.2022 11:21:32 0
Vanspor, ilk hazırlık maçını kazandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya'da güç depolayan Vanspor, çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Bir yandan iç transferde bazı futbolcularla yollarını ayıran, dış transferde ise 3 futbolcuyu renklerine bağlayan Vanspor, ikinci devre hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını oynadı.

Karatay Termal 1922 Konyaspor ile hazırlık maçını yapan ve hemen hemen bütün futbolcuların şans bulduğu maçta, Vanspor Oktay ve Kubilay'ın kaydettiği gollerle rakibini 2-1 mağlup etti. 1922 Konyaspor'un tek golü ise Mustafa Apardı'dan geldi.

İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Vanspor'da, bir yandan da transfer görüşmeleri sürüyor. Kırmızı- Siyahlılar, şuana kadar eski futbolcusu Barış Sağır, Uğur Can ve Miraç Acer'i kadrosuna kattı.

Eksik olan bölgeler için önemli futbolcularla görüşmelerini sürdüren Vanspor, bu transferleri biran önce noktalamak istiyor. Özellikle acil ihtiyaç duyulan mevkilere ağırlık veren Vanspor, birçok futbolcu ile transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Devre arası transfer çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, anlaşma sağlanan futbolcuları açıklarken, bazı futbolcularla da görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor.

Antalya kampı kapsamında aerobik, devamlılık, ağırlık ve kuvvet çalışmalarıyla ikinci yarıya hazırlanan Vanspor, birkaç tane daha hazırlık maçı yapması bekleniyor.

İkinci devrenin ilk maçında 16 Ocak'ta deplasmanda Adıyaman FK'ya konuk olacak olan Vanspor, maç tarihine kadar Antalya'da güç depolamaya devam edecek.

Adıyaman maçına kadar eksik olan bölgelerine gerekli transferleri yapmayı planlayan Vanspor'da çalışmalar devam ediyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş