Vanspor ile Etimesgut puanları paylaştı:1-1

Van Spor, puan kaybını sürdürdü TFF 2. Lig Kırmızı Grup 10. hafta maçında deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşan Van Spor FK, rakibi ile 1 – 1 berabere kaldı. Bu maçla birlikte galibiyet hasreti 4 maça çıkan Van Spor FK

SPOR 26.10.2019 15:34:50 0
Vanspor ile Etimesgut puanları paylaştı:1-1
Tarih: 01.01.0001 00:00

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Hasan Sürmeli, Hüseyin Öztürk, Eyüpcan Delibalta, Alaettin Batuhan Tur, Ömer Esenkaya, Mikail Koçak, Ahmet Kaan Ergün (Dk. 78 Gökay İravul), Akın Akman (Dk. 77 Lokman Erdoğan), Mehmet Atik, Hasan Ahmet Sari (Dk. 67 Berat Tosun) ve Burak Çolak ile çıkarken, temsilcimiz Van Spor FK ise sahaya Salih Şenbaş, Samet Cantürk, Burçak Özkanca (Dk. 69 Timuçin Aşçıgil), Barış Gök, Batuhan Er (Dk. 73 Şerif Doğan), Serdar Cansu, Mehmet Sıddık İstemi, Mert Özyıldırım(Dk. 46 Cihan Özkaymak), Oktay Aydin, Barış Sağır ve Tunç Murat Behram ile çıktı.

Maçın henüz 2. dakikasında Van Spor FK yenik duruma düştü. Hüseyin Öztürk'ün 2. dakikada kaybettiği golle, Van Spor FK maça adeta yenik başladı.

Golün şokunu erken üstünden atan Van Spor FK, beraberlik için yüklendi. Zaman zaman rakip kaleye tehlikeli gelen, bazen de kalesinde tehlikeli pozisyonlar veren Van Spor FK, maçın ilk devresinde aradığı golü bulamadı. Maçın ilk yarısı, ev sahibi Etimesgut Belediyespor'un 1 – 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında Van Spor FK gol için yüklenmeyi sürdürdü. Aranan gol 60. dakikada geldi. Gelişen Van Spor FK atağında, savunmada hata yapan Hüseyin Öztürk topu bu kez kendi ağlarına gönderdi. Maça bu golle denge geldi: 1 – 1.

Bu golden sonra her iki takımın da atakları sonuç vermedi. Takımlar sahadan 1 – 1 eşitlikle, puanları paylaşarak ayrıldı.

Van Spor FK, bu sonuçla son 4 maçta galibiyet alamamış oldu. Lige beraberlikle başlayan, ardından üst üste 5 galibiyet alan Van Spor FK, son 4 maçta da 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak düşüş eğilimini sürdürdü.