Vanspor, hazırlıklarını sürdürüyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 24.09.2021 11:01:43 0
Vanspor, hazırlıklarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saffet İşler ve ekibi nezaretinde Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, hafta sonu oynayacağı Ergene Velimeşe maçından 3 puanla dönmek istiyor.

Vanspor, Pazar günü saat 16.00'da deplasmanda karşılaşacağı Ergene Velimeşe maçını kazanarak, ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

Grupta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Vanspor, Ergene Velimeşespor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Diyarbekirspor'u 3-1'le geçen Vanspor'da, morallerin üst seviyede olduğu öğrenilirken, tüm gözler hafta sonu oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.

Ligde oynadığı üç maçta Adıyaman'ı 2-1, Diyarbekirspor'u ise 3-1'le geçen Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Afjet Afyonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Vanspor grupta 7 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Hafta sonu oynanacak olan Ergene Velimeşe maçı öncesi, Vanspor'da sakat veya cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenildi.

Lige istediği gibi başlayamayan Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor ise, sahasında Vanspor'u mağlup etmenin hesabını yapıyor. Ligde oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Ergene Velimeşespor, sahasında Vanspor'u yenerek, üzerindeki kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.

Ligin ilk maçında deplasmanda Sarıyer ile 1-1 berabere kalan Ergene Velimeşe, daha sonra oynadığı iki maçta Çorum FK'ya 4-0, Bodrumspor ise 3-0 mağlup olmuştu. Tekirdağ temsilcisi 1 puanla on altıncı sırada yer alıyor.

Pazar günü Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılama saat 16.00'da başlayacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş