Vanspor grupta, namağlup lider…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin sekizinci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu.

SPOR 19.10.2021 10:12:30 0
Vanspor grupta, namağlup lider…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Grupta Sivas Belediyespor ve Hekimoğlu Trabzonspor ile birlikte namağlup takımlardan olan Vanspor, sekizinci hafta maçları sonunda grupta liderlik koltuğuna oturdu.

Ligdeki namağlup unvanını sürdüren Vanspor, oynadığı 8 maçta, 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak puanını 20'ye çıkardı.

Hafta sonu karşılaştığı Kahramanmaraşspor, karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ve rakibini 3-0 mağlup eden Vanspor, çıkışını sürdürdü.

Rakiplerin puan kaybettiği haftada, 3 puanı 3 golle alan Vanspor, grupta liderlik koltuğuna oturdu.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ikinci sırada yer alan Sivas Belediyespor, sahasında dördüncü sıradaki Bodurmspor ile 0-0 berabere kalırken, üçüncü sıradaki Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı yedinci sıradaki Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Beşinci sıradaki Çorum FK deplasmanda karşılaştığı sekizinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor'u 2-1 mağlup ederken, altıncı sıradaki Ankaraspor deplasmanda karşılaştığı on altıncı sıradaki Turgutluspor'a 4-3 mağlup olmak kurtulamadı.

Dokuzuncu sıradaki Afjet Afyonspor sahasında konuk ettiği on dokuzuncu sıradaki Adıyaman FK'yı 1-0 mağlup ederken, onuncu sıradaki başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor ise sahasında konuk ettiği on dördüncü sıradaki Sarıyer'i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

On birinci sıradaki Serik Belediyespor sahasında konuk ettiği on üçüncü sıradaki Somaspor'u 1-0'la geçerken, on ikinci sıradaki İnegölspor deplasmanda karşılaştığı on yedinci sıradaki Ergene Velimeşe'ye 2-1 mağlup oldu.

On beşinci sıradaki Diyarbekirspor ise sahasında konuk ettiği on sekizinci sıradaki Niğde Anadolu FK'yı 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi bildi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş