Vanspor, galibiyete kilitlendi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta son 4 haftaya girildi. Ligin 31.haftasında önemli maçlar oynanacak. Play-off mücadelesi veren ve son haftalarda yakaladığı çıkışla 3. sıraya kadar yükselenVan Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi sahasında Adı

SPOR 13.04.2019 11:19:02 0
Vanspor, galibiyete kilitlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 3. Lig 2. Grup'ta son 4  haftaya girildi. Ligin 31.haftasında önemli maçlar oynanacak. Play-off mücadelesi veren ve son haftalarda yakaladığı çıkışla 3. sıraya kadar yükselenVan Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi sahasında Adıyaman 1954 Spor'u konuk edecek. Ev sahibi temsilcimiz bu maçı kazanarak play-off yolunda önemli bir avantaj yakalamak isterken, konuk ekip ise ligde kalma yolunda, adeta final maçı gözüyle bu maça bakıyor.

Son haftalarda hem kendi sahasında, hem deplasmanda üst üste farklı galibiyetlerle sahadan ayrılarak taraftarlarının yüzünü güldüren, aynı zamanda da 3. sıraya yerleşerek play-off şansını arttıran Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 31. haftasında kendi sahasında Adıyaman 1954 Spor ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren ve bugün yapacağı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak olan Van Büyükşehir Belediyespor, bu maç ile birlikte çıkışını sürdürmek istiyor. Kendi sahasındaki maçı kazanarak play-off yolunda son 3 haftaya avantajlı girmeyi arzulayan Van Büyükşehir Belediyespor, puan kaybı yaşamak istemiyor.

Konuk ekip Adıyaman 1954 Spor ise ligin son 4 haftasına girilirken 34 puanla düşme potasının içinde yer alıyor. Zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ayrılıp, lige tutunmak isteyen konuk ekip, sahaya bu hedefle çıkacak.

Zor geçmesi beklenen maç, yarın Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 15.00'te başlayacak. Maçta Adnan Deniz Kayamete düdük çalacak. Maçta yardımcı hakemler ise Kadir Beyaz ve Hicri Yıldırım olacak.

HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

TFF 3. Lig 2. Grup'ta bugün 3 maç oynanacak. Altındağ Belediye Spor – Osmaniyespor Futbol Kulubü, Karşıyaka – Yeni Orduspor ve Alibeyköyspor – Bergama Belediyespor bugün karşı karşıya gelecekken, yarın oynanacak olan müsabakalar da şu şekilde; Esenler Erokspor – Pazarspor, Kemerspor 2003 – Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor, Kırşehir Belediyespor – Ofspor A.Ş., Düzcespor – Kızılcabölükspor ve Elaziz Belediyespor – Sultanbeyli Belediyespor.  / Haber: Umut TARHAN