Vanspor, galibiyet peşinde

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, bugün zorlu Alibeyköyspor deplasmanında 3 puanı kovalayacak.

SPOR 2.02.2019 10:26:04 0
Vanspor, galibiyet peşinde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligin ikinci devresine yeni teknik direktör ve yeni transferlerle iyi bir başlangıç yapan Van Büyükşehir Belediyespor, galibiyet serisi yakalamak ve zirveden kopmamak için zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Van'daki hazırlıklarını tamamladıktan sonra zorlu maç için İstanbul deplasmanına giden Van Büyükşehir Belediyespor, maç saatini beklemeye başladı.
Alibeyköy stadında oynanacak olan maçta mutlak galip ayrılmayı hedefleyen Van Büyükşehir Belediyespor'da tüm hesaplar bunun üzerine yapıldı.
Ancak özellikle iç sahada iyi bir performans sergileyen Alibeyköyspor da, üst sıralara tırmanmak adına ev sahibi olma avantajını da kullanarak sahadan gülerek ayrılan taraf olmayı amaçlıyor.
Zorlu müsabakayı yönetecek olan hakemler de açıklandı.
Buna göre, bugün saat 13.30'da başlayacak olan maçta Mehmet Güngör, düdük çalacak. Güngör'ün yardımcılıklarını ise Şefik Öner ve Burak Celep yapacak. Maçın 4. hakemi ise Uğur Beyaz. / Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: