Vanspor FK Futbol Okulunda çalışmalar sürüyor

Birçok futbol kulübü gibi Vanspor FK de ilk futbol okulunu açtı. Teknik sorumlu Oktay Belli'nin açtığı futbol okulunda yüzlerce öğrenci eğitim görmeye başladı.

SPOR 17.07.2020 10:42:55 0
Vanspor FK Futbol Okulunda çalışmalar sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  İlki Van merkezde açılan Vanspor FK Futbol Okulunun önümüzdeki süreçte İl ve ilçelerde de açılması hedefleniyor.

  Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor FK Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Oktay Belli amaçlarının profesyonel takımlarına yeni sporcular kazandırmak olduğunu ifade etti.

     Belli, “Vanspor FK Futbol okulumuzu açarak kentimizde futbol eğitimi vermeye başladık. Amacımız Vanspor FK profesyonel takımımıza futbolcu yetiştirmek. Topluma iyi bireyler Zeki çevik ve ahlaklı vanspor sevdasını yerleştirmek. Vanspor FK Futbol okulunda toplamda 100 öğrenciye deneyimli antrenörlerimiz Samet Erkan ve Songül Demir ile haftanın iki günü Çarşamba ve cuma günleri çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız Stadyum halı sahada haftanın iki gününde küçük yaş grubuna eğitsel oyun eşliğinde çalışma programı yapıyoruz ve daha sonra büyük yaş grubumuza da genellikle oyun formatında dar alan ve oyunda neyi nerde yapacağını demo ile gösterip sonrası uygulamalı dersleri yapıyoruz. Vanspor FK Futbol yaş grubumuz 4 ile 19 yaş Grubu altında eğitim verilmektedir. Eğitimlerimiz yaz kış devam etmektedir. Burada herzaman yanımızda olan ve bizlere bu imkanı sağlayan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’e teşekkür ederim. İnşallah biz de bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi