Vanspor, evinde Sakarya'yı tek golle geçti:1-0

TFF Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, evinde Sakaryaspor’u 1-0 mağlup ederken, gol ise Sakaryaspor'lu Berk İsmail'den geldi.

SPOR 14.10.2020 16:38:33 0
Vanspor, evinde Sakarya'yı tek golle geçti:1-0
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Dağ, Rüştü Hanlı, Yakup Demir, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Sefa Küpeli, Sedat Cengiz, Zafer Şensoy, Cihan Halil ve Yaser Yıldız onbiri ile çıktı.

Sakaryaspor ise İsmail Ertekin teknik sorumluluğunda sahaya; Oğuz Çalışkan, Canberk Ömer Özdemir, Abdulaziz Solmaz, Muhammet Reis, Hasan Bilal, Ali Özgün, Oğuzhan Kayar, Çağrı Ortakaya, Alpay Koçaklı, Berkay Can Değirmencioğlu ve Ümit Yasin Arslan onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan karılaşmayı Hüseyin Gökberk Arslan, Arda Darcan, Ahmet Oğuz Yılmaz ve Şevket Teker hakem dörtlüsü yönetti.

Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

90. dakikada Vanspor 1-0 öne geçti. Vanspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Yiğit İsmail Gökoğlan’ın ön direğe ortasında Berk İsmail’in ters vuruşunda top filelerle buluştu ve Vanspor 1-0 öne geçti.

Maçta başka gol olmadı ve ev sahibi ekip haftayı 3 puanla kapattı.