Vanspor, evinde Kastamonuspor’a takıldı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor- Kastamonuspor ile karşı karşıya geldi. Vanspor'un vasatı aşamadığı maçta, rakibine 2-1 mağlup oldu.

SPOR 26.12.2020 15:31:17 0
Vanspor, evinde Kastamonuspor’a takıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İsmail Güner, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Burhan Arman, Oktay Aydin, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıktı. 

    Kastamonuspor ise Levent Eriş teknik sorumluluğunda sahaya; Atakan Akyol, Mert Arabacı, Faruk Öcal, Hakkı Can Aksu, Özgür Yılmaz, Recep Yılmaz, Ömer Faruk Yücel, Birkan Öksüz, Harun Aydın, Metincan Cici ve Oğuzhan Doğan onbiri  ile çıktı.

    Van Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı Yiğit Peşin, Abdurrahman Atabay, Serdar Osman Akarsu ve Gürcan Hasova hakem dörtlüsü yönetti.

    Hafta içi yoğun kar yağışına rağmen Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabası ile saha kardan temizlenerek top oynanmaya elverişli hale getirildi. Her hafta olduğu gibi bu haftada yoğun güvenlik önlemleri alınırken, stadyuma sadece akredite olanlar alındı.

 İlk yarıda iki takımda önemli ataklar yakalarken, gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

  Maçta ikinci yarı başladı.

  Kastamonuspor, 48. dakikada Harun'un kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

  Vanspor 53. dakikada Yakup Demir'in kaydettiği golle 1-1'lik eşitliği yakaladı.

  84. dakikada Kastamonuspor’un geliştirdiği atakta Metincan Cici, topu filelere göndererek takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

  Maç Kastamonuspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.