Vanspor, evinde farklı mağlup

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında konuk ettiği ligin güçlü takımlarından Sivas Belediyespor’a 3-0 gibi net bir skorla mağlup oldu. Vanspor, bu mağlubiyetle hem liderliği, hem de namağlup unvanını kaybetti.

SPOR 23.10.2021 13:22:23 0
Vanspor, evinde farklı mağlup
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligde namağlup iki takım Van’da karşı karşıya geldi. Vanspor'un, kötü futbol ortaya koyduğu maçta, Sivas Belediyespor 3 puanı 3 golle alarak, liderlik koltuğunu tekrar eline geçirdi. 

Vanspor, Saffet İşler Teknik Sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Yakup Demir, İsmet Kavuştu, Barış Gök, Fatih Somuncu, Oktay Aydin, Emrah Tacir, Güney Tutcuoğlu, Furkan İnce ve Hamza Küçükköylü onbiri ile çıktı.

Sivas Belediyespor ise İbrahim Yiğit Teknik Sorumluluğunda sahaya; Taha Cengiz Demirtaş, Gökhan Çetinus, Uğur Bulut, Yasin Elmas, Alpay Koçaklı, Ozan Kılıçoğlu, Sinan Özkan, Eşref Korkmazoğlu, Yücel Candemir, Enes Yılmaz ve Barış Sağır onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı Yakup Özhan, Anıl Küçükkaraca, Sinan Bilen ve Aykut Sergin hakem dörtlüsü yönetiyor.

36. dakikada Sivas Belediyespor golü buldu. Bir dakika önce oyuna giren Hakan, soldan atılan ortada yükselerek topa kafa ile dokundu ve takımını öne geçirdi:0-1

İlk yarı Sivas Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçta ikinci yarı oynanıyor.

48. dakikada Sivas Belediyespor farkı ikiye çıkardı.

Bir anda ceza sahası içine giren Alpay, savunma ve kaleci Aydın'ın bakışları arasında topu ayak içi bir vuruşla filelere yolladı:0-2

78. dakikada Sivas Belediyespor Mustafa Aydın ile üçüncü golü buldu.

Maç, Sivas Belediyespor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş- Salih Deniz