VANSPOR ERZURUM YOLCUSU…

TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUK BEKLİYOR!

SPOR 31.08.2020 19:37:15 0
VANSPOR ERZURUM YOLCUSU…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Spor, lig hazırlıklarını sürdürüyor Çekilen kura sonucunda bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Van Spor FK, kendi tesislerinde lig hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Van Spor FK, diğer yandan da lige hazır hale gelebilmek için çalışıyor. Van Spor FK, bugün kendi tesislerinde son çalışmasını yaptıktan sonra, kampa girmek üzere Erzurum'a gidecek.

Van spor yeni hocasıyla ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Yeni sezona hazırlanan Van spor çiçeği burnunda hocasıyla Van’daki çalışmalarına bugün yaptığı çalışmayla son verdi.  Van sporun yeni teknik direktörü Serkan Afacan nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık bir saat sürdü.

 Yeni çalıştırıcının oyuncuları çalışma esnasında sıkça durdurarak uyarması dikkat çekti.

Van sporun yeni teknik direktörü Serkan Afacan’ın oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken kendisiyle birlikte getirdiği yardımcıları ile birlikte sıkça saha içinde konuştuğu gözlendi.

Yapılan antrenmanı Türk futbolun önemli ismi ve Van spor eski teknik direktörü feyyaz uçarda izleyenler arasındaydı. Feyyaz uçar hayranlarıyla sıkça fotoğraflar çektirdi.

10 günlük kamp için yarın Erzurum’a gidecek olan Van spor yeni sezona hazırlıklar için kampın ikinci dönemini Erzurum’da geçirecek.

Erzurum’da yapılacak kampa yeni transferlerinde katılacağı bekleniyor.

Ayrıca birçok hazırlık maçının da yapılacağı kamp sürecinin faydalı olacağı düşünülüyor.

Van spor taraftarları geç kalmadan transferlerin yapılmasını bekliyor.

Özellikle şampiyonluğa oynayacak bir takımın kurulması Van spor taraftarlarının beklentisi olduğu ve yönetiminde bu doğrultuda bir takım kurmasını istiyorlar.