Vanspor, Diyarbekirspor'u konuk ediyor…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, yarın evinde Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-siyahlılar evinde kazanarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

SPOR 18.09.2021 12:41:01 0
Vanspor, Diyarbekirspor'u konuk ediyor…
Tarih: 01.01.0001 00:00

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 15.00'te ligin üçüncü maçında evinde Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği, Adıyaman 1954 Spor'u 2-1 mağlup ederek, lige 3 puanla başlayan Vanspor, ligin ikinci haftasında ise  deplasmanda Afjet Afyonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Vanspor, yarın evinde kazanarak, ligdeki çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Yarın Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayacak olan zorlu karşılamada, iki takımda galibiyet hedefliyor. Hafta boyunca yoğun bir çalışma yapan Vanspor, taraftarının önünde kazanarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Saat 15.00'te başlayacak olan zorlu mücadeleyi Ferhan Kestanlıoğlu, Ercan Akdeniz, Güner Mumcu Taştan ve Hasan Avcı hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor, 4 puanla sekizinci sırada yer alırken, Diyarbekirspor ise 1 puanla on dördüncü sırada bulunuyor.

Öte yandan grupta bir birinden zorlu maçlar oynanacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Sivas Belediyespor evinde on dokuzuncu sıradaki Kahramanmaraşspor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Bodrumspor ise evinde on altıncı sıradaki Ergene Velimeşespor ile kozlarını paylaşacak.

Grupta üçüncü sırada yer alan Somaspor, evinde on üçüncü sıradaki Afjet Afyonspor'u ağırlarken, dördüncü sıradaki Çorum FK ise evinde yedinci sıradaki Sakaryaspor'la karşı karşıya gelecek.

Beşinci sıradaki Ankaraspor evinde on sekizinci sıradaki Adıyaman 1954spor'u konuk ederken, altıncı sıradaki Hekimoğlu Trabzonspor ise evinde son sıradaki Niğde Anadolu FK ile kozlarını paylaşacak.

Sariyer evinde Turgutluspor'u konuk ederken, İnegölspor ise Etimesgut Belediyespor'u ağırlayacak.

Bodrumspor evinde Ergene Velimeşespor'u ağırlarken, An Zentrum Bayburt Özel İdarespor ise Serik Belediyespor'u konuk edecek.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş