Vanspor'da, Saffet İşler dönemi…

Vanspor'un, Teknik Direktör Saffet İşler ile anlaştığı belirtiliyor. Kulüpten henüz resmi açıklama yapılmazken, söz konusu hocayı Vanspor'la anlaştırdığı belirtilen Menajer İrfan Tarhan, sosyal medyadan açıklama yaparak, ol

SPOR 4.08.2021 17:41:28 0
Vanspor'da, Saffet İşler dönemi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yeni sezonda yeniden TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Vanspor'da yaklaşık iki hafta sonra yeni bir olağanüstü kongre yapılacağı ve güçlü bir yönetim oluşturulacağı ifade edilirken, kırmızı siyahlı kulübün bazı sporcularla ve Teknik Direktör Saffet İşler ile anlaştığı belirtiliyor.

Vanspor Kulübü henüz resmi bir açıklama yapmazken, sosyal medyadan bazı sporcuların takımla el sıkıştığı ifade edildi.

Menajer İrfan Tarhan ise yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır yaptığım görüşmeler sonucunda Saffet işler hocamı, Vanspor kulübü ile anlaştırdım. Transferde emeği geçen başkanım Servet Yenitürk ve Cihan Durmaz kardeşime çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

SAFFET İŞLER KİMDİR?

15 Temmuz 1961'de dünyaya gelen Saffet İşler futbol hayatına 1975 amatör küme Göztepe Hilal Sporda merhaba dedi.

Burada 2 yıllık futbol yaşantısı devam ederken, Serpil Hamdi Tuzun dikkatini çekmesiyle Beşiktaş'a transferi gerçekleşti. 1 yıl Beşiktaş genç takımda oynadıktan sonra başarısı gözden kaçmayan Saffet İşler, sezon bitiminde A takım kadrosuna yükseldi. Sırasıyla; Düzcespor, Galatasaray, Altay, Üsküdar Anadolu, Kayserispor ve Çanakkale Dardanel Sporda forma giyen ve gittiği her takımın başarılarına golleriyle katkı sağlayan Saffet bu serüveni hiç noktalandırmadı.

Öte yandan, Vanspor'un iç transferde Oktay Aydın, Barış Gök, Aydın Bağ ve Sedat Komi ile anlaşma yaptığı ifade ediliyor.

Görüştüğümüz Vanspor Kulübü ise, kısa süre içinde resmi açıklama yapılacağını duyurdu.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş