Vanspor, bilet fiyatlarını düşürdü…

Vanspor Futbol Kulübü, taraftarların çağrısı üzerine harekete geçerek, hafta sonu oynanacak olan Diyarbekirspor maçında, bilet fiyatlarında indirime gitti.

SPOR 17.09.2021 12:03:09 0
Vanspor, bilet fiyatlarını düşürdü…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Seyithan İzsiz, bilet fiyatlarını çok bulan taraftarların çağrısı üzerine, fiyatlarda revizyona gittiklerini duyurdu.     

Vanspor, ligin üçüncü hafta maçında, Pazar günü saat 15.00'te evinde Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek. Bilet fiyatlarını çok bulan taraftarların çağrısı üzerine, Vanspor Futbol Kulübü, zorlu maç öncesi kapalı tribün için 30 TL olan bilet fiyatlarını 20 TL'ye, kale arkası tribünleri için 20 TL olan bilet fiyatlarını ise 10 TL'ye indirdi.

KADIN VE ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ İZLEYECEK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz, yönetim kurulu olarak bilet fiyatlarında indirime gittiklerini, kadın ve 12-15 yaş arası gençlere ise biletlerin ücretsiz olacağını duyurdu.

Vanspor Kulüp Başkanı İzsiz, "Büyük Vanspor taraftarı, yoğun talep üzerine yönetim kurulumuz ile yapmış olduğumuz istişare neticesinde bilet fiyatlarımız kale arkası için 10 TL, kapalı tribün için ise 20 TL olarak güncellenmiştir. 12-15 yaş arası çocuklarımız ve kadın taraftarlarımız için ücretsiz olacaktır. En büyük gücümüz sizlersiniz. Lütfen ama lütfen hiç unutmayın. Sizlere ve şehrimiz insanına layık olmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bizi sizsiz bırakmayın ve Diyarbekir maçında tribünleri doldurun" ifadelerine yer verdi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş