Vanspor, Bayburt Özel İdare'ye bileniyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Cumartesi saat 14.00'te sahasında Bayburt Özel İdarespor'u konuk edecek. Kırmızı- Siyahlılar, Erhan Altın teknik sorumluluğunda, zorlu maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürd?

SPOR 3.03.2022 09:49:24 0
Vanspor, Bayburt Özel İdare'ye bileniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hafta sonu deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 öne geçtiği maçta Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Vanspor, zorlu deplasmanda 2 puan kaybetmişti. Kırmızı- Siyahlılar, Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Bayburt temsilcisi mağlup ederek, puanını 52 yapmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 5 lig maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak çıkış yakalayan Van temsilcisi, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Bayburt Özel İdarespor maçını kazanmak istiyor.

Erhan Altın teknik sorumluluğunda zorlu maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, zorlu deplasmandan galip gelerek, ikinci devredeki çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Cumartesi günü saat 14.00'te sahasında Bayburt temsilcisini konuk edecek olacak olan Van temsilcisi, haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Zorlu mücadelede iki takım da kazanmak istiyor.

Ligin ikinci devresinde iyi bir çıkış yakalayan ve 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Vanspor, zorlu maçı kazanarak hanesine 3 puan yazdırmanın peşinde.

Zorlu mücadele Cumartesi günü saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başlayacak.

KIRMIZI-SİYAHLILARDA TEK HEDEF 3 PUAN…

Ligde oynadığı 27 maçlık periyotta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, 49 puanla beşinci sırada yer alırken, Bayburt Özel İdarespor ise 27 maçlık periyotta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Bayburt temsilcisi 46 puanla altıncı sırada bulunuyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Lider Sakaryaspor deplasmanda son sıradaki Niğde Anadolu FK'nın konuğu olurken, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ise sahasında on üçüncü sıradaki Serik Belediyespor'u ağırlayacak.

Üçüncü sıradaki Bodrumspor sahasında Sarıyer'i konuk ederken, dördüncü sıradaki Sivas Belediyespor ise Soma deplasmanına gidecek.

Afjet Afyonspor sahasında Diyarbekirspor'u misafir ederken, Çorum FK ise sahasında Etimesgut Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

İnegölspor sahasında Turgutlu'yu konuk ederken, Ankaraspor ise sahasında Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek.

Adıyaman FK ise sahasında Ergene Velimeşe'yi misafir edecek.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş