Vanspor Başkanı Yenitürk ailesine ve taraftara teşekkür etti

Ankara Eryaman Stadı’nda Türkiye Fulbol Federasyonu 3. Lig play-off maçında rakibi Esenler Erokspor’u 2-1 yenerek kupayı alan ve 2. Lige yükselen Büyükşehir Belediyesi Vanspor Başkanı Servet Yenitürk, duygularını paylaştı.

SPOR 24.05.2019 21:21:58 0
Vanspor Başkanı Yenitürk ailesine ve taraftara teşekkür etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başkan Yenitürk yaptığı açıklamada, “Takımı kurduğumuz zaman güzel bir takım kurmaya çalıştık. Takımımıza güveniyor ve inanıyorduk. Başaracağımıza da inanıyorduk, sadece birlik beraberlik ve dayanışma istiyorduk. Bize güvenmelerini ve bizlerin yanında olmalarını istiyorduk. Onu da başardık, inandığımız gibi sonuç aldık. Van’ın tamamı bizlerle birlikte yanımızda oldu. Çok teşekkür ediyoruz, saygılar sunuyoruz, O sene bu sene demiştik, demek ki o sene bu seneymiş ne mutlu bize” dedi.

SPORUN BİRLİK VE BERABERLİĞİ VAN İÇİN BİR ÖRNEKTİR
Sporun birlik ve beraberliğe yaptığı olumlu katkıyı çok önemsediğini dile getiren Başkan Yenitürk, “Bu da bir örnektir. Bugün Van’da bir sevinç, heyecan, coşku, birlik ve kardeşlik var. İnşallah bunu daha üst noktalara taşımak, Van’ı daha da kenetlemek, birlikte coşku ve heyecanla layık olduğu yere taşıyabilmek için birliğimize ihtiyacımız var” dedi.

AİLE BOYU ZAFER MUTLULUĞU
Esenler Erokspor’u 2-1 yenerek 2. Lige yükselen Büyükşehir Belediye Vanspor Başkanı Servet Yenitürk’ü bu zorlu süreçte ailesi de yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın zaferle sonuçlanmasının ardından Servet Yenitürk’ün kızları Yeşim ve Emine Yenitürkmutluluklarını babaları ile paylaştı. 

Zafer mutluluğunu ailesi ile de paylaşan Servet Yenitürk “Ailem kızlarım, damatlarım, kardeşlerim ve bacılarım her zaman yanımda oldular ve desteğini hiç esirgemediler. Bu önemli günde de bizi yalnız bırakmadılar ve zafer sevincini birlikte paylaştık. Büyük ailemiz taraftarımız ve Vanlı hemşerilerimiz de bu önemli günde Van’dan ve çevre illerden gelerek desteklerini sürdürdü. Bize Van’ı aratmadılar, maçı kendi sahamızda gibi oynadık. Oyunculara teknik kadroya ve tüm Vanspor camiasına teşekkür ediyorum” diyerek mutluluğunu ifade etti.

İKİNCİ LİGDE DE BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM
Başarının temelinde birlik ve beraberlik içinde hareket etmek olduğuna dikkat çeken Servet Yenitürk, “İkinci ligde de başarımızı sürdürmek istiyoruz. Yine beraber olduğumuz sürece bunu da başaracağımıza inanıyorum. Gönüller bir olup maddi ve manevi bir birimize destek verirsek çok daha güzel şeyler olacağına gönülden inanıyorum.” dedi.