Vanspor, Antalya’da kampa girdi

İlk devrenin sona ermesinin ardından Vanspor dün Antalya’da kampa girdi. Kamp öncesi üç sporcu ile anlaşan Vanspor’un, iki transfer daha yapacağı öğrenildi.

SPOR 25.12.2019 11:09:48 0
Vanspor, Antalya’da kampa girdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2.Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da devre arası kampı başlarken, üç transfer gerçekleştiği açıklandı.
 Vanspor, Samsunspor'dan Cenk Kaplan, daha önce kırmızı siyah formayı giyen eski futbolcu Nuri Terliksiz ve Şanlıurfaspor’dan Yasın Davuş ile anlaştı.

sosyal medya haberleri


           Söz konusu üç oyuncu ile anlaşmaya varılırken, yapılacak diğer transferlerin kamp süresinde gerçekleşeceği öğrenildi.
Bu arada Vanspor’un iki sporcuyla daha görüştüğü, bu transferlerin de kısa süre içinde olacağı tahmin ediliyor.
Takımdaki 4 sporcuyla yolların ayrıldığı, yeni transferlerle takıma güç katılacağı açıklanırken, kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Antalya’daki kampın başladığını ifade etti.


         Yenitürk, “Rixsos otelde yapılacak kampımızı basınımızda takip edecek. Basınımızı iki posta halinde davet edeceğiz, çalışmalarımızla ilgili bilgi vereceğiz” şeklinde konuştu.
Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Van Spor FK'ye, kupa maçında taraftarların merdiven boşluklarını boş bırakmadığından dolayı 16 bin lira para cezası verdi.


          Van Spor FK, geçtiğimiz salı günü evinde Kasımpaşa A.Ş. ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında yaşananları değerlendiren PFDK, ev sahibi ekibe ceza verdi. Kurulun, yaptığı toplantıda, “Van Spor FK'nın, 17 Aralık 2019 tarihinde oynanan Kasımpaşa A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve aynı sezon içinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Van Spor FK'nın, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin gerçekleştirilmesinden dolayı 16 bin TL para cezası verildi” açıklamaları yer aldı.
Vanspor, ikinci devre ilk maçını ise 11 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Bandırmaspor ile oynayacak.Van Bölge Gazetesi