Vanspor, 6. sıraya geriledi

Vanspor’un grubunda bulunan Elazığspor’un ligden çekilmesi ve gelecek sezon yeniden 2. Lig’de mücadele edecek olmasının ardından, Vanspor’un gruptaki sıralaması değişti.

SPOR 8.02.2020 10:50:15 0
Vanspor, 6. sıraya geriledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Elazığspor ligden, hakları korunmak üzere çekilme kararı aldı. Bu kararını TFF’ye bildirdi. TFF de bu kararı onayladı. Böyle olunca, önceki hafta ve geçen hafta Elazığspor ile maçları ertelenen Tuzlaspor ile Kırşehirspor’un 3-0 hükmen galip sayılacağı belirtildi. Tuzlaspor ile Kırşehir Belediyespor, bu kararla birlikte hanelerine 3’er puan daha yazdırdı.
Puan sıralamasında 34 puanda bulunan Kırşehir Belediyespor’un puanı 37’ye çıkmış oldu. Vanspor 36 puanda olduğu için, altıncı sıraya gerilemiş oldu. Bundan sonra Elazığ ile maçları olan takımların da 3-0 hükmen galip sayılacağı belirtiliyor.
Bu arada dördüncü sıradaki Tuzlaspor’un da puanı 43 oldu ve Kastamonuspor’un üstüne çıkarak, üçüncü sıraya yerleşmiş oldu.

Öte yandan Vanspor, geçtiğimiz Pazar evinde karşılaştığı ve 5-1 mağlup olduğu Bodrumspor maçında, taraftarların kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle 3 bin TL para cezası aldı.
        Bölge:Necat Teyfun