Vanlılar, B.Vanspor için kenetlendi

Van’da yaklaşık on yıldır ilk kez B.Vanspor ile ilgili örnek bir kenetlenme gerçekleşti. B.Vanspor’un TFF 2. Lig’e yükselmesine ramak kala, birçok esnaf, işadamı, STÖ temsicilcisi destek biletlerinden alarak takıma maddi katkıda bulund

SPOR 14.05.2019 18:46:00 0
Vanlılar, B.Vanspor için kenetlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

  TFF 3. Lig 2. Grupta özellikle son yedi maçını kazanarak büyük bir başarı elde eden, grubu üçüncü sırada bitiren, ardından play-off yarı final ilk maçında İzmir’de Karşıyaka ile 0-0 berabere kalan B.Vanspor, bugün saat 15.00’te oynayacağı maça kilitlenirken, kentteki birçok esnaf, işadamı, sivil toplum örgütü temsilcisi de takıma maddi destek sunmaya başladı.
B.Vanspor yöneticileri, Karşıyaka ile oynanacak olan rövanş maçı öncesi, iftarın ardından gruplar halinde kentteki esnaflara bilet satışı gerçekleştirdi.


                    Spor yazarı Salih Deniz bilet satışlarının oldukça iyi geçtiğini dile getirerek, “B.Vanspor yöneticileri ayrı ayrı gruplar halinde yanlarında farklı futbolcularla kentin ayrı noktalarında bilet satışı gerçekleştirdi. Bizler de spor yazarı olarak onların yanında olduk. Bizler, B.Vanspor Yöneticileri Sacit Solmaz ve Fahri Baştürk sorumluluğunda bilet satışı gerçekleştirdik. Tabi B.Vanspora’un başka yöneticileri de başka gruplar eşliğinde diğer noktalarda aynı satışı gerçekleştirdi. İftar sonrası, özellikle İkinisan Caddesi’nin bir başından başlayıp öteki başına kadar sağlı-sollu kafelere, lokantalara, işyerlerine giderek destek biletleri satışı gerçekleştirdik. Destek biletlerinin bir adedi 100 TL. Ama girdiğimiz işyerlerinde üç adet, beş adet, yedi adet alanlar oldu. Takıma destek sunanları, sosyal medyadan da yayınlayarak bir nevi taltif ettik. B.Vanspor’a katkı sunan herkese çok çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


          B.Vanspor’un bugün saat 15.00’te evinde oynayacağı maçta taraftarlar için biletler 10 TL’den satılacak. Normal biletlerin 25 TL’den, destek biletlerinin ise yine 100 TL’den satılacağı açıklandı.