Vanlı teknik adam Oktay Belli'nin yeni takımı belli oldu.

OKTAY HOCADAN YENİ BAŞARI YOLCULUĞU

SPOR 26.07.2020 19:00:54 0
Vanlı teknik adam Oktay Belli'nin yeni takımı belli oldu.
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vanlı Teknik Sorumlu Oktay Belli özellikle çalıştırdığı takımlardaki başarısı ile birlikte yeni gençleri futbola kazandıran isim olarak biliniyor.

Çalıştırdığı takımların namağlup ve bol gollü maçlara imza atması Oktay Belli hocanın artısı olarak belirtiliyor.

Her sezon yeni teklifler alarak çalıştırdığı takımları başarıya ulaştıran Oktay Belli'nin yeni takımı belli oldu.

4 yıl bal Ligi' takımlarından Başkale Sporu,  daha sonra Van’da Edremit sporu namağlup şampiyon yapan, daha sonra Ağrı Patnos sporu yenilgisiz gol yemeden şampiyon Edip Bal ligine çıkaran, bu yılda Elazığ Bir Evim Kovancılar Spor Teknik Direktörlük görevini yapan Oktay Belli yeni başarılar için,

Şanlıurfa süper amatör takımlarında Şanlıurfa Viranşehir eğitim gücü sporla anlaştı.

Futbolculuk kariyerinde süper lig takımlarından Gaziantep sporda 4 yıl oynadıktan sonra Diyarbakırspor, Konya Karaman spor, daha sonra Kilis belediye spor ve Van spor ’da profesyonel hayatına devam Eden Genç Teknik adam şimdi Şanlıurfa Viranşehir eğitim gücü sporun başarısı için çalışacak.

Oktay Belli amacının futbol seyri yüksek futbolu ile keyif veren bir takım oluşturmak ve tabi ki sonucunda futbolun meyvesi olan şampiyonluk yaşamaktır dedi.

Vanlı Oktay Belli'nin takımı namağlup… - Van Haber Siyaset Haberleri -  Van'ın Buluşma Noktası - Siyasetin Nabzı, Güncel Van Haberleri, Sondakika  Haberleri, Yerel Haberler, Spor, Ekonomi, Eğitim, SağlıkOktay Belli'nin takımı yine kazandı