Vanlı taraftarlar İstanbul’da B.Vanspor’u destekleyecek

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.Vanspor, Pazar günü deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşırken, saat 15.30’da oynanacak olan maçı, İstanbul’daki Vanlı taraftarlar izleyerek takımlarına destek sunması bekleniy

SPOR 17.04.2019 18:31:46 0
Vanlı taraftarlar İstanbul’da B.Vanspor’u destekleyecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

   İstanbul’da Pazar günü saat 15.30’da Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacak olan B.Vanspor, daha önce olduğu gibi yine taraftarlarının desteğini bekliyor.

Bu arada İstanbul’da bulunan Van dernekleri de üyelerine mesajlar çekerek Pazar günü B.Vanspor’u yalnız bırakmamalarını isteyecek.

          Pazar günü Maltepe Hasan Polat Stadı’nda saat 15.30’da oynanacak olan Sultanbeyli Belediyespor ile B.Vanspor arasındaki karşılaşma, play off açısından da büyük önem arz ediyor.

Ligde 51 puanla üçüncü sırada bulunan B.Vanspor, maçı kaybetmesi halinde play-off için tehlike sinyalleri çalacak.

Grupta son üç haftaya girilirken kırmızı siyahlı takımın bu maçı kazanarak puanını 54’e yükseltmesi ve rakiplerinin de puan kaybetmesi bekleniyor.

         Grupta birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

59 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kırşehir Belediyespor, play-off şansı devam eden Pazarspor ile deplasmanda karşılaşacak. Lider bu maçı da kazanarak şampiyonluğunu garantilemek istiyor.

Grupta 53 puanla ikinci sırada bulunan Esenler Erokspor ise deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Bergama Belediyespor ile karşılaşacak. Esenler Erokspor’un bu maçı rahat ve farklı şekilde kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

          Grupta geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan ve 49 puanla B.Vanspor’un ardından dördüncü sırada yer alan Kızılcabölükspor ise Pazar günü saat 15.30’da evinde Osmaniyespor’u konuk edecek. Bu maçta da üç farklı sonuç çıkabileceği konuşuluyor.

Geçen hafta aldığı beraberlikle haftayı iki puan kayıpla geçiren ve 48 puanla grupta beşinci sırada yer alan Altındağ Belediyespor ise deplasmanda Ofspor’un konuğu olacak. Altındağ Belediyespor play off potasından ayrılmamak için bu maçı kazanmak isterken, Ofspor ise inişli-çıkışlı performansını dengelemek için puan veya puanlar hedefliyor.

          Son haftalarda başarılı çıkışlarıyla dikkat çeken ve play-off potasına yaklaşan altıncı sırada yer alan Karşıyaka, Pazar günü saat 15.30’da deplasmanda Adıyaman 1954spor ile mücadele edecek. Bu maçta Adıyamanspor küme düşmemek için mutlak kazanmak isteyecek.

Bu sezon play-off’a çıkmasına kesin gözüyle bakılan, ancak özellikle ikinci devrede aldığı mağlubiyetlerle yedinci sıraya kadar gerileyen Çatalcaspor, evinde Alibeyköyspor’u konuk edecek. Alibeyköyspor ise 32 puanla sondan ikinci sırada bulunuyor. Matematiksel olarak hala ligde kalma şansı devam eden Alibeyköyspor’un kalan son maçlarını kazanarak lige tutunmak istediği görülüyor.

         Pazar günü oynanacak diğer maçlar ise Yeni Orduspor-Kemerspor, Düzcespor-Elaziz Belediyespor.

Bu hafta oynanacak olan maçlar ligin üstündeki takımların ve düşme potasındaki takımların nasıl bir karnesi olacağı açısından önem arz ediyor.