Vanlı Kickboksçular iki madalya aldı

Antalya’da üç bin sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Açık Kickboks Turnuvasına katılan; Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kickboks takımı sporcuları rakipleri ile karşı karşıya kaldıkları zorlu mücadeleler sonucu

SPOR 29.01.2019 10:36:19 0
Vanlı Kickboksçular iki madalya aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

    Türkiye Kickboks Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve Antalya’da üç bin sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Açık Kickboks turnuvasına katılan; Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kickboks takımı sporcularından Minikler kategorisi 28 kiloda Muhammed Ali Dalğıç Türkiye ikinciliği madalyasının sahibi olurken, Gençler kategorisi 51 kiloda Yusuf Dalğıç, Yıldız Bayanlar 50 kiloda Melisa Sayılgan, Büyükler kategorisi 51 kiloda ise İdris Yakup Sevinç Türkiye Üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

         Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç Van’ın Kickboks branşı ile önemli başarılar elde ettiğine dikkat çekerek, “İlimiz gençleri arasından çok yetenekli sporcuların yetiştiğini ve Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kickboks Turnuvasına katılan sporcularımızdan 28 kg Minikler kategorisinde Muhammed Ali Dalğıç Türkiye ikincisi olurken,  51 kg Gençler kategorisinde Yusuf Dalğıç, 50 kg Yıldız Bayanlar kategorisinde Melisa Sayılgan, 51 kg Büyükler kategorisinde ise İdris Yakup Sevinç Türkiye Üçüncülük madalyasını ilimize kazandırdılar. İlimiz sporcularının kazandıkları başarılarının son derece önemli olduğunu belirterek ilimiz adına kickboks branşında bizleri gururlandıracak başarılara imza atan bütün sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kez daha yürekten kutluyor, kendilerine bundan sonraki müsabakalarda ise başarılar diliyoruz” dedi.

         Kickboks antrenörü Zeydin Dalğıç ise; Türkiye Kickboks Federasyonumuz tarafından Antalya’da yapılan Türkiye Açık Kickboks turnuvasına ilimizden 6 sporcu ile katıldık. Sporcularımızdan Muhammed Ali Dalğıç Türkiye İkincisi olurken, Yusuf Dalğıç, Melisa Sayılgan ve İdris Yakup Sayılgan ise Türkiye Üçüncülüğü madalyasının sahibi oldular. Kazandıkları bu güzel başarılarından dolayı sporcularımızı ve ringe çıkarak onlara destek olan bütün antrenör arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. İlimiz Kickboks branşının son 3 yıldaki başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Bu başarılarımız bizlerin daha çok ve daha azimle çalışmamıza vesile oluyor, İnşallah önümüzdeki müsabakalarda ilimize daha güzel başarılar ile dönmeyi hedefliyoruz. Bu müsabakalara katılmamızda bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, başta Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.