Vanlı hakem ve gözlemciler, Ankara'daki kongreye katıldı

Van'da bulunan hakem ve gözlemciler, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF ) Hakem ve Gözlemciler Derneği'nin Ankara'da yapılan 13. Genel Kurulu'na katıldı.

SPOR 7.09.2021 09:25:12 0
Vanlı hakem ve gözlemciler, Ankara'daki kongreye katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'dan Taner Coşkun'un da listesinde ikinci kez bulunduğu Dr. Abdurrahman Arıcı'nın listesi 285 delegenin oyunu alarak seçimi kazandı.

Ankara'da yapılan Kongreye; Van Heyetinden Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz, Van İl Hakem Kurulu Üyesi Erol Akyürek, Van Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Halil Kurt ve A Klasman Yardımcı Hakem Özcan Sultanoğlu da katıldı.

480 Delegenin katıldığı 13. Olağan Genel Kurulda iki isim yarıştı. Dr. Abdurrahman Arıcı'nın listesi 285 delegenin oy alırken rakibi olan Hamza Mısır ise 202 delegenin oyunu aldı. Böylece Dr. Abdurrahman Arıcı ve yönetim kurulu listesi bu yarışı kazandı. İlimizden Taner Coşkun yönetim kurulu listesindeki yerini koruyarak ikinci dönemine devam etti.

COŞKUN: BİZLERİ YENİDEN GÖREVE SEÇEN DELEGELERE MİNNETTARIZ

Söz konusu Genel Kurul ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Taner Coşkun, "Bu Kongre Camiamız açısından çok önemliydi. Her ne kadar biz Genel Başkanımız Dr. Abdurrahman Arıcı ve listesinden emin olsak da nihayetinde Delegelerin takdiri ile seçimi kazanabilirsiniz. Bu doğrultuda bizleri yeniden bu önemli göreve getiren Delegelerimize minnettarız. Bizler Hakem ve Gözlemciler Derneği olarak başkanımız Dr. Abdurrahman Arıcı'nın önderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah. Ben ise acizane olarak ikinci kez Van ilimizi temsil etmenin gururunu yaşıyorum. İnanıyorum ki kıymetli yönetim kurulu üyeleri olarak hep birlikte bugüne kadar yaptığımız çalışmaların üstüne koyarak yolumuza devam ederiz" dedi.