Vanlı boksörlerden büyük başarı

14 – 20 Temmuz 2019 tarihleri arasında Gümüşhane'de düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası müsabakalarına katılan Van Gençlik Merkezi Spor Kulübü boksörleri, önemli bir başarıya imza attı.

SPOR 20.07.2019 15:07:18 0
Vanlı boksörlerden büyük başarı
Tarih: 01.01.0001 00:00

38.5 kg.'da Ahmet Pekel, zorlu maçlar sonrası yükseldiği finalde de rakibini saf dışı bırakarak Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Vanlı sporcu Burkan Erdemir de 46 kiloda mücadele ettiği ringde rakiplerini yenerek finale kalmayı başardı. Finalde rakibine kaybeden Burkan Erdemir, Türkiye 2.'si olarak Van'a bir başarı daha kazandırmış oldu.

38.5 kiloda Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonu olan Ahmet Pekel ile Türkiye 2.'si olan Burkan Erdemir, Ağustos ayında Gürcistan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Sporcularının başarıları ile gurur duyduğunu ve emeklerinin karşılığını almalarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Milli Boks Antrenörü Ayhan Öz, “Bizlere her zaman destek olan Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç'a ve tüm Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederim. İnşallah Avrupa Şampiyonasında da büyük başarılar kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi