Vanlı bedensel engelli sporcular Yalova’ya hareket etti

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig’de yer alan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2020-2021 sezonu maçlarını tamamlamak için Yalova’ya hareket etti.

SPOR 6.07.2021 12:00:23 0
Vanlı bedensel engelli sporcular Yalova’ya hareket etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

TEK MAÇ OYNANACAK

Müsabakalara katılacak olan takımlar deplasman olmadan tek maç üzerinden elde edecekleri puanlara göre sıralanacak ve düşen takımlar ile 1. Lig’e çıkan takımlar belirlenecek.
10 takımın katılacağı müsabakalar sonunda 2020-2021 sezonu kapanmış olacak.

VAN TAKIMI YOLA ÇIKTI

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü takımı dün müsabakalar için Yalova’ya hareket etti.
Hareket öncesinde Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Van Menceli isimli lokantada sporculara moral ve dayanışma yemeği verildi.

2 SPORCULARI POZİTİF ÇIKTI

Yemekte takımla ilgili bilgi veren Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, 1. Lig için iddialı olduklarını söyledi.
İki oyuncularından yoksun olarak sahaya çıkacaklarını belirten Baykara, “İki oyuncumuzun testleri pozitif çıktı. Bu bizi biraz sıkıntıya sokacak ama yine de 1. Lig yolunda iddialıyız, elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi.
Baykara, yemek için de işyeri çalışanlarına ve sahibine teşekkür etti. Verilen yemeğin kendileri için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu kaydetti.
Yemek ardından işyeri önünde hatıra fotoğrafı çektiren engelli sporcular Yalova’ya hareket etti.
1 gün dinlenecek olan sporcular 7 Temmuz günü ise ilk maçlarına çıkacak.
Özel Haber: Adil HARMANCI

Prestij Haber Merkezi