Vanlı basketçiler ‘engel’ tanımıyor

Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, 2. Ligin ilk maçına galibiyetle başladı. Van Bedensel Engelliler Basket Takımı, Diyarbakır Amedspor’u 60-56 mağlup etmeyi başardı.

SPOR 21.10.2019 18:41:43 0
Vanlı basketçiler ‘engel’ tanımıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımı sorumlusu Hanefi Baykara, kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.


         Baykara, destek beklediklerini de sözlerine ekleyerek, “Deplasman maçlarına gidecek maddi desteğimiz yo. Kimse çıkıp bu takıma ve engelli camiasına sahip çıkmıyor. Görüşmelerimiz sonucunda Edremit Belediye Başkanımız bizlere hafta içinde imkânları doğrultusunda destek olacağını söyledi ve OSB Başkanı bizlere imkânları doğrultusunda destek olacaklarını belirtti. Bunun dışında kimse bizlere umutlu yaklaşmadı ve geri dönmedi. Bizim umudumuz Van Büyükşehir Belediyesi’nin bu takıma sahip çıkması. Halen olumlu bir geri dönüş olmadı. Sayın valimiz ve belediye başkan vekilimizin takımımıza ve camiamıza sahip çıkmasını istiyoruz. Umarım takımımız gereken desteği bulur ve hedeflerine ulaşır” dedi.


         Baykara, konuşmasında hakemleri de eleştirerek, verilen kararın sporcuları oyundan soğuttuğunu belirtti