Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nden Vanspor’a ziyaret…

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Başkan Fatih Sevinç eşliğinde Atatürk Şehir Stadyumu’nda idman yapan Vanspor takımını ziyaret ederek futbolcu ve teknik heyete moral verdi.

SPOR 30.08.2019 19:58:40 0
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nden Vanspor’a ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

      Bandırmaspor ile oynanacak maç öncesi son hazırlıklarını yapan Vanspor heyetine ziyaretler sürüyor. Hafta içi çeşitli spor adamları ve taraftar grupları Vanspor’u ziyaret edip kendilerine moral vermişti. Son olarak Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetimi de idman yapan kırmızı-siyahlı takıma moral ziyaretinde bulundu.


         VGC Başkanı Fatih Sevinç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vanspor heyetini ziyaret ederek, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir’e ve futbolculara çiçek takdim etti.


         Vanspor’un kentin tek profesyonel takımı olduğunu belirten VGC Başkanı Fatih Sevinç, “Bu takım ilimizdeki herkesin gönül verdiği ve adeta ortak paydası olduğu bir takım. Geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkan ve Pazar günü TFF 2. Lig’deki ilk maçını evinde Bandırmaspor ile oynayacak olan Vanspor’a moral vermek amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Teknik heyete ve futbolculara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


           Bu tür ziyaretlerin kendilerini sevindirdiğini anlatan Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir ise “Bu tür ziyaretler sporcularımız açısından da moral verici. Ben gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.


           Ligin ilk maçlarının zor olduğunu belirten Şimşir, “Bildiğiniz gibi ilk maçlar zordur. Takımlar birbirinin performansını ve kapasitesini tam olarak bilmez. Ama biz bu maçtan puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz. Seyircimizin olmaması bizim için bir handikap. Ama iç sahada oynamamız bizim için bir nebze de olsa avantaj” şeklinde konuştu.