Van’daki hakemler iftarda buluştu

Van'da görev yapan faal futbol hakemleri, önceki gün Van Hakem ve Gözlemciler Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

SPOR 20.05.2019 13:03:00 0
Van’daki hakemler iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Van Şişli Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftara; Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz'ın yanı sıra Bölgesel Kurul Üyesi Yusuf Demirkıran, Gençlik ve Spor il Müdürlü Nevzat İnanç, ASKF Başkanı Çetin Atacan, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi Nurettin Tuğrul, İl Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan’ı vekaleten Albay Naci Akkaş ve futbol hakemleri katıldı.


             Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Taner Coşkun söz konusu iftar programı ile ilgili gazetemize konuş.
Coşkun, “Bugün hakem ve gözlemci camiası olarak iftarda bir araya gelelim istedik. Hem mübarek Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşayalım hem de gelecek sezonun bir durum değerlendirmesini konuşmak üzere toplanmış olduk. Bizler Dernek yönetimi olarak hakem ve gözlemci hocalarımız ile birçok vesile ile buluşmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde gayret edeceğiz inşallah. Bu vesile ile dernek başkanı olarak iftar programımıza katılan başta İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz, Bölgesel Kurul Üyesi Yusuf Demirkıran, Gençlik ve Spor il Müdürü Nevzat İnanç değerli komutanımız Albay Naci Akkaş ve tüm hakem camiasına çok teşekkür ederim” dedi.


            Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi Nurettin Tuğrul ise, “Bizler futbol ailesi olarak mümkün olduğu kadar dayanışma ve diyalog içindeyiz. Bugün de Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Taner Coşkun beyin daveti üzerine hakem camiamızın yemeğinde hocalarımız ile birlikteydik. Umarım futbol camiası böyle güzel dayanışma ruhunu kaybetmez” diyerek sözlerini tamamladı Van Bölge Gazetesi