Van’da Rafting Türkiye Şampiyonası düzenlenecek

Van’ın Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde 16-20 Ekim tarihleri arasında Türkiye Rafting Şampiyonası’nın 2’inci ayak yarışları yapılacak. Geçen yıl Çatak’ta ilk defa düzenlenen Rafting Türkiye Şampiyonası bu yıl da ilk defa Bahçe

SPOR 13.09.2019 18:07:21 0
Van’da Rafting Türkiye Şampiyonası düzenlenecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Van Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, Türkiye Rafting Şampiyonasının Bahçesaray ve Çatak’ta düzenleyeceğini duyurdu.


        Daha önce farklı festival ve etkinliklere sahne olan Bahçesaray ve Çatak ilçesi, bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.
16-20 Ekim tarihleri arasında Türkiye Rafting Şampiyonası’nın 2’inci ayak yarışlarının yapılacağı Bahçesaray ve Çatak’a Türkiye’nin farklı kentlerinden yüzlerce kişi bir araya gelecek.


        Geçtiğimiz günlerde; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Van Eski Milletvekili Gülşen Orhan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ın Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kuruluna seçilmesi Van’da büyük bir heyecan yaratmıştı.


         Onlarca takım, yüzlerce sporcu ve binlerce katılımcının Bahçesaray ve Çatak’ın eşsiz doğasında buluşacağı Rafting Türkiye Şampiyonasının 5 günlük programına çok sayıda Vanlının katılması bekleniyor.