Van’da genç amatör liginde heyecan sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu Genç Amatör Ligi olan U17 maçları Van'da da büyük bir heyecanla devam ediyor.

SPOR 27.01.2019 19:49:43 0
Van’da genç amatör liginde heyecan sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  İşgem Semt sahasında karşı karşıya gelen Van Dsi Spor ile Van Yol Spor atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı. Bu skorun ardından sekiz haftanın sonunda liderliği elinde bulunduran Van Dsi Spor adını finale yazdırmayı başardı.
Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı müsabakayı il Hakemi M.Selim Özbek yönetirken; yardımcılıklarını ise Aday Hakemler Aşkın Kurt ve Hasret Bardak yaptı.


           Müsabakadan sonra gazetemize açıklama yapan Van Dsi Spor Antrenörü Ferit Gündüz " Aylardır kısıtlı imkanlarla mücadele ettiğimiz ligi, başarılı şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün aldığımız bir puan bile bizi guruptan çıkarmaya yetti. İlerleyen haftalarda diğer gurubun lideri ile final maçı yapacağız. İnşallah orada da istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp kazanırız. Bu doğrultuda başta kulübümüzün idarecilerine, teknik heyetime özellikle de oyuncularıma teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim” dedi.
Öte yandan karşılamayı İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz bölgesel hakem kurulu üyesi Yusuf Demirkıran ve çok sayıda Hakem de izledi.Van Bölge Gazetesi